Tupperware yemek kabı ile fırında etli yemek yapmak istiyorum. YORUMLARI okudum bazıları çok yavan haşlama gibi oluyor, memnun değiliz dediler. Bir de size sorayım.. tupperware yemek kabı
Tupperware yemek kabı ile yapılan yemekler güzel oluyor mu?
Tupperware şişelerini, saklama kaplarını günlük hayatımda hep kullanıyorum, özellikle su içmeyi unutmamak için kendime renk renk Tupperware suluklarından aldım ki beni su içmeye motive etsin diye.
Tupperware kullanan arkadaşlarım ve anneleri bunların mikrodalgada kullanma imkanı sağlayan kaplardan kullanıyor. Bende o kaplardan olmasa bile birkaç kez nasıl kullanıldığına şahitlik ettim. Mesela Tupperware kapların içine patates, sarımsak ve zeytinyağı koyup patates püresi yapmak için haşlansın diye mikrodalgaya atmışlardı. Resmen düdüklü tencere gibi çabucak haşlandı. Tupperware Youtube kanalında da pirinç pilavı yapılışı var mesela, videoyu ekliyorum buraya:
Yani Tupperware kaplarını sebze yemeği yapmak için, haşlamalarda, pilav veya bulgur gibi pilavlarda, diyet yapıyorsan yulaf ezmesini pişirmede rahatça kullanabilirsin, etli yemeklerde pişirme süresini biraz uzun tuttuğun müddetçe sorun olmaz, bu konuda Tupperware yemek kabı çok işe yarıyor. Hatta benim gibi bekarlar, öğrenciler için bile son derece pratik, evliler de kullanabilir pekala. Diyeceğim o ki; Tupperware yemek kabı ile yaptığın yemeğin lezzetini sen veriyorsun, elin lezetliyse bu kaplar ile de lezzetli olacaktır, yeter ki denemek iste :)
Ben su kabından aldım altında en kaliteli plastik türü 5 yazıyordu içi pasaklandı gittim iadeye almadılar araştırdım sağlık bakanlığı onayları yokmuş en kötü şeyleri en iyi diye satıyorlarmış
En İyi Cevaplar