Yeme & İçme Rezene çayı nasıl kokar, iyi mi, kötü mü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bugün A101 den lolipop aldım. Sevgilim ağız kokumun rezene çayına benziyor dedi. Ben koku konusunda çok hassasımdır. Rezene çayı nasıl kokar ki, kötü mü yoksa kokusu? Çok dikkat ederim normalde, ilk defa böyle bir konu oldu.rezene çayı nasıl kokar? Rezene çayı nasıl kokar, iyi mi, kötü mü? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları A101 Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Anlascioglu Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Rezene rakı veya anason gibi bir koku yapar sakinleştirir ve güzel bir uyku çektirir. 0 1 Yorumla Anlascioglu +1 yıl Sağol.. 😋 Yorumla
Çilekbitter Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 55% +1 yıl Kotü kokmaz hamile çayı olarak bilinir emziren annelerde sütteki gazı azaltır 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. rakı gibi kokar anason tohumu 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Acaba lolipopdan dolayı mı öyle oldu Yorumla scorpion026 +1 yıl Rezene çayının kokusu öyle pakette Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ya bu soruları bulmak iin çökmüş düşünüyorsunuz yoksa cidden çökmüş zekisiniz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım. Bilmediğim için soruyorum. Yanlıs bir sey yaptıgımı düşünmüyorum Yorumla
Keeqo Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Güzel kokar 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İns öyledir tesekkür ederim Yorumla
En İyi Cevaplar