Çay var içersen, ben var seversen. Bir yiyecek ya da içecekle ilgili şiir yazacak olsaydınız, bu hangi yiyecek olurdu, neden? Bu söz çok komiğime gidiyor. :D Ben dondurma için şiir yazardım. :D İçeriğini tabikide burda söylemem. :D
Çay var içersen, ben var seversen. Bir yiyecek ya da içecekle ilgili şiir yazacak olsaydınız, bu hangi yiyecek olurdu, neden?
Gel desem, bu akşam, bir kahve ısmarlayayım sana. Bir fincan kahve: Cezvesinde kaynamış hatıralar, köpüklerinde sevgi parlayan, fincanında dostluk ile telve, bir yorgunluk kahvesi. En iyisi ben sana bir şiir ısmarlayayım… Yanında da bir fincan acı kahve Günlerim hep orta şekerli benim, Kahvelerim hep bol köpüklü, Kahve Fincanında Kayboldu ümitlerim, Gönlüm alabildiğine sevda köpüklü, Benim hayallerim hep bol köpüklü
Pastırma, Kaşar Bastırır Yaşar. Helva, Tahin, Pekmez O kız buraya gelemez. Efesbilsen İçerim O kızın Yolunu gözlerim. Benim Derdim Salçalı Ekmek senin derdin Sucuklu Ekmek. Çaylarrr geldi Soğutma Benim Kafamı Nazınla Bulantma. Kız Senin Adın Merve Bana Gerek Meyve. Hıyarı Çatur çutur yersin Banana ya gelin ce Bu ne dersin. 🍻🚬😎
Ana Sayfa > Yeme & İçme > Sorular > Çay var içersen, ben var seversen. Bir yiyecek ya da içecekle ilgili şiir yazacak olsaydınız, bu hangi yiyecek olurdu, neden?
En İyi Cevaplar