Bir pazar kahvaltısına ne yapılabilir, pazar kahvaltısının olmazsa olmazı nedir? Olmazsa olmazı tüm ailenin bir arada olması bence :) Bir pazar kahvaltısının tadı da orada sanırım. Birlikte olduktan sonra sofrada ne olursa olsun fark etmez bana göre :)Bir pazar kahvaltısıBen yine yalnız, ben yine tek başıma, hiç tadı yok pazarlarında, diğer günler ile aynı... :'(
En keyifli pazar kahvaltısı nasıl olmalı ve o kahvaltının olmazsa olmazı neler, neden?
Bir pazar kahvaltısı için olmazsa olmaz ilk şey ağız tadı :) Ben pazar kahvaltısı deyince büyük kahvaltı düşünüyorum. Benim pazar soframda zeytin ve peynir çeşitleri, domates, salatalık, reçel çeşitleri, bal, biraz maydanoz, dereotu ama en çok da sahanda yumurta. O yumurta ya menemen, ya omlet, ya sucuklu olur ve mutlaka bir şekilde sofranın baş tacı olur. Ben en çok menemen yapmayı seviyorum ve menemeni de soğansız yapıyorum. Ama mesela sevgili fenomenimiz @SaniyeAnne "soğansız menemene omlet derim ben" diyor :) Bence kişi nasıl seviyorsa doğrusu odur <3 <3 <3
En güzel pazar kahvaltısı için öncesinde güzel bir uyku gerekir gadası sonrasında kızartma rafadan yumurta ve kahvaltılıklar ve en önemlisi aile onlar yok ise kafa dengi iki veya Arkadaş gerekir
Evde kendi hazırladığın ve mümkünse kendin yetiştirdiğin ürünlerle. Tabiki bolca yatak keyfi yaptıktan sonra 10.30 - 11.00 gibi olanıdır. Dışarda olunca geriliyorsun çok geç olursa gün bitiyor.
En İyi Cevaplar