Sizlerden Gelen Görüşler Doğrultusunda: Fırınsız Kürdan Kebabı Tarifim💕 ↗
Görüşleriniz bizim için değerli😛😂 Ve sizin için kalkıp Kürdan Kebabı yaptım.
Soruma gösterdiğiniz bunca ilgi ve samimi görüşleriniz için çok teşekkür ederim.
Seviliyorsunuz 💜
Karnı yarılmış patlıcanların sesi olmaya geldim. Neden neden neden? karınlarını deşip içlerini istenmeyen et parçalarıyla dolduruyorsunuz. Bunu patlıcanın canı çıkana kadar niye yapıyorsunuz. İlk önce bıçakla sonra da ateşle yakıp canlarını öldürüyorsunuz. İnsan bunu yerken vicdanı sızlamaz mı he söyle söyle :DDd
Vallahi hiç sızlamadi vicdanim afiyetle yedim😂 Bu patlıcanlar yalvariyorlardi bizi yemek yap diye bende yaptım
😂😂kadın patlıcanların dirdirindan bıkan ve depresyona giren erkek patlıcanlar toplu intihar girişiminde gönüllü olmuşlar hepsi bu
Hiii öyle olsun.. Kadın patlıcanlarla çekirdek çitledik dün akşam. Keyifleri gayet yerindeydi. Dediler ki Robin Hood (yani sen) bizim arkamizdan dırdırcı demiş biz de bundan sonra yemek yapmicaz, temizlik yapmicaz..
😂😂ben demedim erkek patilacanlar dedi ben elciyim
Elçiye zeval olmaz
Valla elçi melçi bilmeyiz dediler. Seni de çaya davet ettiler. İsmini masterchef izlerken bulmuşlar. Zenginden alıp fakire veriyormuşsun altınlarıni.. Bütün köy seni Robin Hood diye anıyor.
Benim adım Robin Hood ve ikinci adım Batmandeki Robindir. Kardeşim nba basketçisi Rodney Hooddur ve Portland Trail Blazzers oyuncusudur. O zaman ben çay ikmarımını geri çevirmeyim ülker ikramlarla birlikte geliyorum :d d
Patlican hanımlar nasıl sevindi nasıl sevindi bir bilsen.. sevincten senin için yaptiklari baklavayi firinda unutup yaktilar, mercimeğin dibini tutturdular, börekleri yapmayi unuttular. Yani getirirsen şöyle 10 koli ikram getir. Unutmadin inşallah patlican hanimlarin ikram bisküvisini çok sevdiğini...
Patlıcan hanımların içini ikram bisküvisi ile dolduracağım :Dd
Ay şaka bir yana şöyle bir hayal ettim de midem kalktı be😂😂 Patlican hanımlar duymasınlar bak bu söylediğini.
Duymazlar müzik dinliyorlar🤣
Hem de Müslüm Gürses- Mutlu ol yeter dinliyorlar dermişim bide😂
Mutlu olun yeterrr :d
Kesinlikle kürdan kebabı çoooooook lezzetli oluyooor 😍❤️ ben iki haftada bir mutlaka yaparımmm yanında birde arpa şehriyeli pirinç pilavı oldu mu ohhh missss yemede yanında yat 😍❤️
Karnıyarığı daha çok seviyorum ama patlıcanları kızartmadan közlenmiş olarak.
Karnıyarık
patlıcana kıyma çok yakışıyor. bayılırım
Cevap
24Cevap
Karnıyarık en sevdiğim yemektir.
Kürdan kebabı tabiki patlıcan kebabı da olurdu aslında 🤩
Bayılırım ama bir tercih yapacak olursam karnıyarık derim görseldeki de mükemmel paylaşım içinde teşekkürler
Degilmi ya ağzının tadını biliyorsun
Yanii
Karnıyarık elbette 😋
Patlıcanlı tüm yemekleri severim
Kürdan kebabı en sevdiğim☺️
antepli misin ya ne patlıcanı
canim felaket imam bayildi cekti
Sevmiyorum patlıcanın hiçbir türlüsünü
Genel olarak patlıcanı sevmiyorum
Afyonda patlıcan böreği yemiştim. güzeldi
İslim kebabı olsun adım ne de olsa😂😂
karnı yarık ama annem yaparsa