karşında ekranlar var oradan bir tane menü belirleyip kasaya söylüyosun parasını ödüyosun o da bir tepsi çıkarıyor fişi tepsiye koyuyor kasanın yanındaki boş yere koyuyor sonra 10-15 dk bekliyosun istediğin şeyi hazırlayıp tepsine koyuyolar sende tepsiyi alıp boş bir yere götürüp oturup yiyosun
Gidip yerel yerlerden yiyin çok daha kaliteliler. Ben bayadır yemiyorum burger king falan. Zincirleri büyüyünce zaptetmek zor oluyor heralde o fiyata yarı tuzsuz, yarı tuzlu garip patates, ortalama hamburger yemeye değmez.
Belli menüler var, gitmeden önce bak netten. Şahsen Big King öneririm. Gidip sadece, 1 big king menü istiyorum, diyeceksin. Sonra hazır olmasını bekleyeceksin. Ama self servistir, senin kalkıp alman gerekiyor. Ya da doğrudan kasanın oralarda bekleyebilirsin.
Yaptıkları şeylerin aslında hamburgerle uzaktan yakından alakası yok. İnsanları hamburger diye kekliyorlar. Bir mekan isminin zurna dürüm olduğunu, ancak sattığı dürümlerin 70 cm olmadığını hayal edin, aynı şey.
Elindeki uygun gördüğün paraya göre bir menü satın al daha sonraları her gittiğinde farklı farklı menü alırsın eldeki imkanına göre. Böyle tecrübe edersin.
En İyi Cevaplar