İyi pastırma nasıl olur diyorsun, şöyle açıklayayım; Sinir ve damarı olmayan iyi bir antrikottan yapılmış, tuzu yerinde, çemeni lezzetli, ince kesilmiş ve iyi tütsülenmiş bir pastırma ağzına gitmeden yolda erimeye başlar zaten, o an onun yediğin en iyi pastırma olduğunu inan hemen anlarsın <3 <3 <3
Fotoğrafdaki kontrafile. :) Antrikot etin en sinirli yerlerindendir aslında kontrafile veya bonfile pastırma için daha uygun olur bence. Ek bilgi olsun bu da. :)
incelıgınden.. ben zaten et tavuk balık tuketmıyorum yedıklerım sadece sucuk ve pastırma.. kastamonuda tabakoglu dıye bır yer var yok boyle bırsey:)) hamılesı ımkan bulmayanı falan vardır yoksa resımlerdım pastırmanın ıcınden karsıyı goruyorsunuz:)
Bir kayserili olarak eğer pastırma sırt etinden yapılmış bir pastırma ise gözüm kapalı yerim. Öteki türlü et kötü olsa bile baharat yerindeyse ne etinden olduğunu bile anlayamadan yersiniz. Bu yüzden şahin & imamoğlu gibi markaları öneriyorum. Adı bilinmeyen her markanın pastırmasında her şey olabilir
kontrfileyi neden tam ortadan boylamasına keserek katlettiniz? :) pastırmadan anlamam ama daha geniş bir bıçak ile daha rahat ve daha ince kesebilirsiniz. Baya kalın kesilmiş gibi duruyor buradan. :)
En İyi Cevaplar