Asıl marifet bisküviyi sandalyaye oturtup sevdiğini de baş köşeye oturtabilendir. Sadece yemekle ya da sadece işve cilveyle olcak iş değil. Harmanlamasını bilecek herşeyi.
bisküvi nedir ya. evlenip bir de bisküvi mi yiyces. kendi yaptığı poğaça börek olursa ve hem öyle süsleyip hem de ayaklarımı yıkarsa evlilik düşünülebilir aslında
Cilve karın doyurmuyor. Hem becerikli, hayal gücü geniş hem de kadınsal anlamda eğlenceli olmalı. Yerine göre her şeyin üstesinden gelen kadın baş tacı.. 🙃
Sen sanki adam gibi kız bulup sevdin de bizim hatamızı yüzümüze vuruyon ey gidi😁 Bari dernekte beni işe al da ben de kimlerden uzak durman gerekiryor onu göreyim😂
İnce eleyip sık dokuduğum için hayatıma güzel insanlar girdi ama hatalar bitirdi hepsini. Dengesiz insanla ilişkim olmadı hiç. 😂
Evde kalan erkekler derneğine kadın personel alamayızz akrep 😂😂 Ayrıca ben o dernekte sağlam adamlar olacak. Uzak duracağın bir tip göremeyeceksin 😂 üzgünüm. Hahah
Bizim hayatımızda da dengesiz insan olmadı. Hata ve kıymet bilmemek bitirdi...😁 Öğrendik kimlerden uzak duracağımızı şükür Aslan, terazi, kova, ikizler boğadan bana sevgili ve kanka olmuyor. Başaktan da sevgili olmuyor sonunda anladım 😁
Bütün burçları denediğimden değil çoğunu etrafımda yaşayanlardan öğrendim. Hem sizi kıskanmıyorum ki sizden en iyi Kankaa oluyor. Sevgili olacak birine rastlamadım. 😁
En İyi Cevaplar