Yoğurdu sütü kaynattığımız tencerede mayalasak olur mu, mayalamak için ayrı bir kaba mı almalıyız?
ev yoğurdu

Zaten o şekilde yapılır ve sonra kaplara ayırırsın fırını biraz ısıt ve kapat yoğurtları da fırının içinr koy
Geçen o fırın olayını denedim sabaha kadar durdu hala süt halindeydi bu sefer sararim battaniyeyle ama mayaladigim kapta kalsa birşey olurmuki
Yoğurt o kanun şeklinde çıkar ve tüm yoğurt ekşir çünkü kaşık değdiği anda sulanır
Zaten öyle yapilir
Başka kaba alıp mayalanmiyormu normalde
Hayir tabiki de
Süt ilikken tencere biraz daha sıcak oluyor ama sorun olmaz ama demi mayalanirken
Hayatindan hic yogurt yapan bir arkadasin büyügün olmadi. mi senin
Hepsi hazirci ben napim annem telefondan anlattı da kim anladı acaba youtubeden bakıyorum herkes farklı kaba koyuyor
Ben sutü kaynatiyorum iliyinca hafif parmagimi isiracak kivamda mayalayip sofra bezine sariyorum 4 5 saat sonra tas gbi kapagini acip dolaba koyuyorum afiyet olsun organik
Teşekkür ederim Alper deniycem olmazsa bulurum seni :)
Olursa kendinden olmazsa yine kendinden bil. Bir sikinti yasarsan beni arama kimi ararsan ara jskaj
Özgüvenli özgüvenli kimsen yok mu diye ahkam kesiyorsun şimdi bütün suçu bana attın :)
Ahkam kesmek benim isim 😎
Olmazsa annemin cenesiyle ugrasirsin:(
Keske gizli yorumlasaydim 😏
Şaka yapıyorum teşekkür ederim iyi geceler
Sizede 😊
Süt üstü sulu kalmış ama altı tutmuş ama hala süt kokuyordu sütte ılıktı hala dolaba attim
Dolaptan taş gbi cikae afiyet olsun 😊
Bitti bile nerdeyse gercekten güzel olmuştu :)
Bizede afiyet olsun demek düser o zaman 😊
Biz kaynattığımız tencereye mayalıyoruz, bir sorun teşkil etmiyor.
Elbette olur ama sıcaklığını çok iyi ayarlamaz getrekiyor
Cevap
7Cevap
Elbette olur. Sıcaklığına dikkat et.
Olur tabi. Soğusun önce daha doğrusu ılık olsun öyle mayala.
Fırına falan koymana gerek yok üzerini iyice ört hep ılık kalsın sabaha kadar tutar
Teşekkür ederim
Rica ederim
Evet olur soğuduktan Sonra Yani tam oda ısısında çok soguk da olmayacak tabii mayala
Vay burada böyle, sorular görmek hoşuma gidiyor.. : D
olur neden olmasın ama sıcaklığına dikkat et.
annem farkli kaba mayalar normalde
Olur elbette
Öyle zaten , bide fırın mevzusu var falan
Evet olur.
Olur sut parmagini yakmasin
ben öyle yapıyorum
Süt ilikken tencere biraz daha sıcak oluyor ama sorun olmaz ama demi mayalanirken
Olur
Olur
Evet olurr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar