Evde kendin yapabileceğin ikramlıkları saysam bitmez sonu gelmez. Youtube'da bir sürü tarif var. Fakat en pratiği güvendiğin bir pastaneye gidip kuru pasta almak😊 çoğu zaman böyle yapıyorum 😂
😂😂valla sizin ev aş evi gibi olacak ozaman😂😂benimde 3 dayım 3teyzem var. Allah yukarda ölseler cenazelerine bile gitmem. İkisi Amerika'da. 1 Adana da. Biri İzmir'de. 2 Mersin'de. . Keşke hepsi ölse belki helva yemeye giderim
Bana ve aileme elinden gelen kötülüğü yapan grup arasında insanların nesini Sevim. . Valla anlatsam sana nasıl insanlar. dersin ki. Kardeş sen haklısın. Bir tanesi. Hırsız 1kol saati gaspindan adam yaralayıp. 24 ceza alip.10yila yakın hapis yattı.. bir tanesi. Amerika asker kaçağı Türkiye ye gelmeye korkuyu kaliteli o. cocugu. bir tanesi. Bildiğin kerhaneci. Bir sürü adam üstünden geçmiş kocasından ayrı. Bir geldi buradan gayri meşru çocuk yaptı. cocugu da altı Amerika'ya geri gitti. Biri İzmir'de öğretmen. S. ke surelecek akıl. Yokk daha saysam varyaaa neler neler
Allah yukarda ölseler cenazesi ne bile gitmeyiz. Sen özel misafir diyince aklima gönül aile işleri geldi ondan takıldım 😂😂yoksa anladığım kadarıyla ev hanımı sin. Agirlarsin bir şekilde sen
En İyi Cevaplar