Kadının kalçalısı, makarnanın salçalısı mı sevilir? Ben az önce bir tabak salçalı makarna gömdüm @beyazorkidem ve @fangoria nın da canlarını çektirdim kusura bakmayın canlar🙈
Kadının kalçalısını seven Türk milleti, makarnayı da salçalı mı sever?
Kadının kalçalısını değilde fazla kilolu yağlı olmayanını severim. Bana göre kadın zarif nazik zayıf ve mümkünse ince belli olacak vücut olarak. Kalçalı ama orantısız bir vücudu asla sevmem ama eğerki eşimde sevgilimde böyle bir durum söz konusu ise de değer verip seviyorsam bunu dert etmem ema tercihen dediğim gibi severim. Güzel haşılanmamış kıvamında pişmemiş bir makarna ise salçalı olsa ne kıymalı olsa ne tat lazım lezzet lazım sevgiyle pişirilip hazırlanması lazım
Şu popo ve nimet bir arada olmamis. Sen makarnayi gommeye devam ederken birileri su fotodakine gommeyi dusunurler bir tabak makarna esliginde. Soru sacmaydi zaten kadinin da kalcalisini pek tercih etmem zira Cift cift gözler o kalcalarin odagi olur ve yillar gectikce büyür de büyür.
O laftaki kalçalı bu resimdeki değil. Bu Avrupalı kalçası. Bahsi geçen kalça, kalın üst bacak üzerinde dairesel geniş leğen kemiğini çevreleyen, iri yanakları diri kalçadır.
En İyi Cevaplar