Merhaba arkadaşlar, Bu haftasonuna arkadaşımla birlikte sushi yemeye gideceğiz ama benim çok da zevk aldığım bir yemek türü değil. En güzel sushi türleri hangileri? Acaba tadı güzel olan bir kaç sushi türü önerir misiniz? (Tercihen full çiğ balık türü olmasın)En güzel sushi türleri hangileri?Teşekkürler 😊
En güzel sushi türleri hangisi, öneri alabilir miyim?
Çiğ olarak tercihim her zaman chirashi ve sashimi'dir. İnce çiğ balık dilimleri var daha çok. Hani pirinç veya başka herhangi bir malzeme bulamazsın bunlarda. Wasabi sos eşliğinde yersen daha lezzet katar. :) Çiğ versiyonlarını istemiyorsan da; yengeçli "real crab", karidesli "shrimp tempura" ve yılan balıklı "eel" çeşitleri şahane ötesi'dir öneririm. :) Güvenilmeyecek yerlerden yememek şartıyla tabi. :D
Gerçekten hepsi birbirinden iğrençti. Yediğin yere göre değişir mi bilmem lapa pilav dışında karton gibi yosun içindede çiğ balık ayyy yedikten sonra 2 gün kendime gelemedim 😂
Size tavsiyem sadece sushi degil yaninda diger (sicak) sebzeli yemeklerdende yemeniz. Sushi cunku cok pirinc iceriyor ve bana gore agir bir yemek. O yuzden pek tercih etmem...
Mayonezli ve kinoalı olanlara bayılıyorum. Norili ve sashimi olan da çok iyi. Of özledim. Susamlı ve balık yumurtalı olan harika. Ben bol soslu seviyorum. Pandemi bitimi sağlam yemeyi düşünüyorum krizim tuttu.