Yarın öğlen ne yiyeceğimin derdine şimdiden düştüm de.
İskender
Lahmacun
Adana/Urfa
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çağ kebabı kesinlikle, izmirdeysen ben ismarliycam gelicem alıcam arabayla çağ kebabı yiycez
Hepsi diyeceğim. Aç gözlulük gibi olmasin ama, hepsine evet.
ben bir keresinde lahmacunun içine Adana kebap koyup sararak yemistim efso oluyor 😂
Yarasın, iyi yapmışsın, olsa yerim, iskenderi de yanında corba niyetine kaşıklarım 😊
lahmacunun arasına iskenderi, adanayi ve urfayi koy bunu da ben mi diyeyim
onu yaptım daha önce lahmacun arası kebap ama İskenderi kıyamam şöyle olabilir kebaba sarılmış lahmacunu İskenderin sosuna banarak yerim arada da İskenderin etinden alırım
sendeki bu zeka takdire şayan eheheh
😂😂😂😂😂😂
allahhhhhhhhhh hepsi hepsiiiiiiiiiiiiii
banaaaa alınnnn ya
gel yiyelim beraber 😅
allah yazdıysa bozssun
aşkolsun kötü çocuk kalbimi kırdın
Burcu gel ben sana ısmarliyim ama parayi sen öde ok mi sksjdjd
@Kalpsizbirgenc sen ne kadar zekisin burcu para sıçıyo zaten
:D tamam ben ısmarlarım canım sorun yok ne istersen bendensin Sana ısmarlıyorum Boşuana social media expert olmadık :D seni götüriyim canın ne kadar istiyorsan ne kadar yiyorsan ye afiyet bal şeker olsun :) @burcuucan7 yeter ki senin canın sağolsun güzel arkadaşım :)
@Kalpsizbirgenc paylaştıklarının hepsiii üstünede tatlı isterim artı içecekler bide arkadaşımıda getiriyommm
Sıkıntı yok canım @burcuucan7 Getirebilirisn arkdaşını da bir gün işlerden vaktim olursa gelirim arabayla alırım sizi yemeğe çıkarırım Ne istersen ye bendensin sorun yok :) hergün sosyal medya ile ünlüler ile mi çalıcağız kendimize de vakit ayırmamız gerekiyor canım eğlenmek gezmek gerek bir gün karşılaşırsak görüşürsek seni ve arkadaşını yemeğe çıkarırım istediğiniz yer de yersin hepsi benden :)
@Kalpsizbirgenc karşılıksız ama dimi
@burcuucan7 Tabiki de evet eğer biri ile arkadaş olursam bir arkadaşımı onu yemeğe çıkardığımda neden bir çıkar bekliyim muhabbet ederiz gezeriz bu kadar Eğleneniriz bunun dışında çok bişey yok :) ben para biriktirmem dost biriktiririm ;)
@Kalpsizbirgenc helalll olsun be burası adana merkez kardeşim
@burcuucan7 bir gün yolum düşerse seni yemeğe çıkarırım doya doya ne istersen yersin :)
@Kalpsizbirgenc allah razıı olsun
@burcuucan7 Rica ederim dostum hayatında güzel insananların olması dileğiyle paran çok olur ama bir kurşun yeter ölmene ama dostun çok olursa bir kurşun yetmez öldürmeye ;)
adanaya gideh mi şırdanından yiyeh mi :D hele gardaş gel gidek :D
@Kalpsizbirgenc şırdannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn efsaneeeeeeeeeeeeee gel yiyekk
@burcuucan7 şu an olmaz netflix izleme vakti şu an Belki birgün beraber şırdan yeriz :) ist falan olsa neyse de adana yoluma çok uzak be gülüm gine de yolum düşerse gelirim mutlaka
@Kalpsizbirgenc hangi netflix izliyosun
@burcuucan7 şu an film olarak felekten bir gece 1. izliyorum güzel sarıyor
Cevap
6Cevap
öğle saati de gelmiş, olsa bir İskender, yesem mis gibi dedirtti soru...
ben hâlâ yemedim karar veremedgm için belki de ucunu birden alicam
İskender. pideleri salçalı bol tereyaglı sosla ıslanıyor en se diğim etide güzelse şa. ha. ne
gerçekten öyle mi yapılıyor hiç birimiz bilmiyorduk çok teşekkürler
Aa niye öyle diyorsunuz dinozor bey bzıları sounu az döküyor pideler kuru kalıyor
ben hep sosu bol olsun usta diyorum 😂
Nalet olsun karar veremiyorum :(
Lahmacun candır gerisi heycan :D
Adana/Urfa yanınada şalgam
'' Hepsi '' işaretini niçun koymadın 😏
İskender lahmacun Adana da olabiler
İskender.
Lahmacun
acıktım yav
İskender
Lahmacun.
İskender 💜