Mukbang videoları özellikle kilo almaya çalışanlar için harika bir iştah açma yöntemi oluyor ama genelde kızların mukbang videolarını izliyorum erkekler iğrençleşiyor bazen :) zayıflar mutlaka denesin bu arada makarnamın tarifini öğrenmek isteyenler için yazıyım ; 1 paket makarna biraz tuz ve az zeytinyağı ile haşlanıp süzülür. Tavaya 5 kaşık zeytinyağı eklendikten sonra bir kaşık domates bir kaşık biber salçası bir kaşık kırmızı acı toz biber ve biraz karabiber eklenip önceden makarnadan aldığımız suyla krema kıvamına gelene kadar karıştırılır. Karışım tavaya dökülür ardından pulbiberi ile birlikte kavrulur isteğe göre yoğurda veya sosa sarımsak eklenir. Orta ateşte en az 5 dakika kadar kavurun salça tadını almamanız için.. Ardından makarnamıza yoğurtla sosu ilave edip yiyiyoruz. Bu arada zeytinyağlı olduğu için sağlıklı kilo almış olursunuz. Afiyet olsun ^_^ ❤️Makarna❤️Noodle❤️
Merhaba, öncelik soslu şeylere ve spagettiye bayılırım. Fotograf iştah açıcı görünüyor. Ben de çok uzun bir süre mukbang videoları izledim. Genelde ingilizce içerik üreticileri takip ediyordum. Özellikle ilgimi çeken ''10k kalori aldım, 20k kalori aldım'' başlıklı videolar oluyordu. Sonrasında farkında olmadan kendimin de bir gün içerisinde 10k 20k alabildiğini farkettim. Yemek yeme videoları çekmeye başladım; ''1kg baklava, 2kg brokoli, 1 bütün tavuk yedim'' başlıklı videolar çekiyordum. Paylaşmadığım ama yaptığım denemeler oluyordu 4x 500gr mantı yediğim olmuştu tam 2kg, piştikten sonra yoğurlu sosuyla birlikte kaç kilo olur siz düşünün. Oturup böylesine umarsızca yiyordum. Sonrasında bu kadar yüksek miktarda yemek keyif vermemeye başladı ben de bir süreliğine videolarımda yalnızca keyif alabileceğim miktarda yemekler yiyorum. Böylelikle bu soru vasıtasıyla içimden geldiği için nasıl mukbang ve ASMR videoları çekmeye başladığımın hikayesini anlatmış oldum.
En İyi Cevaplar