Yeme & İçme Yemek sepetinden anlayan biri bakabilir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Siparişlerim kısmında bu çıkıyor ama iptal mi olmuş hala gelmedi de Yemek sepetinden anlayan biri bakabilir mi? Cevapla Sipariş Soruları Yemek Sepeti Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Lahmacun doyurmaz tombik 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Boş yapma bir şey sorduk Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Bos yapmiyorum lahmacun doyurmaz Yorumla Soran +1 yıl Ya s. lk sipariş iptal olmuş mu olmamış mı onu soruyorum a. k söylesene Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Ne bilim olum ben adam 1 tane lahmacun icin 10 liralik benzin mi yaksin o istikamete paket bekliyordur onla birlikte yollar Yorumla
HasanAliYılmaz Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 60% +1 yıl Siz onu 5 adede çevirin ayranları alıp geleyim :) 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne goygoycu var a. k Yorumla HasanAliYılmaz +1 yıl Goy mu goy? Siz heralde devlet kurumu falan sanıyorsunuz burasını. Espri saadece. Her daim önyargı kaybettirir insana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Lahmacun doyurmaz tombik
Boş yapma bir şey sorduk
Bos yapmiyorum lahmacun doyurmaz
Ya s. lk sipariş iptal olmuş mu olmamış mı onu soruyorum a. k söylesene
Ne bilim olum ben adam 1 tane lahmacun icin 10 liralik benzin mi yaksin o istikamete paket bekliyordur onla birlikte yollar
Siz onu 5 adede çevirin ayranları alıp geleyim :)
Ne goygoycu var a. k
Goy mu goy? Siz heralde devlet kurumu falan sanıyorsunuz burasını. Espri saadece. Her daim önyargı kaybettirir insana