“Kadın dediğin pilavı tutturacak i̇yi pilav yapabilen kadın i̇deal kadındır” görüşünü savunanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? pirinç pilavını güzel yapan kadın
“Kadın dediğin pilavı tutturacak, i̇yi pilav yapabilen kadın i̇deal kadındır” görüşünü savunanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
"Biz de o zaman 10 binden aşağı para kazanan erkek ideal erkek değildir" mi diyeceğiz? Bu nasıl bir mantık, ne alaka anlayamadım. İnsanlar karşısındakinde iyi niyet, temiz kalp, uyum arasınlar, pilav nasılsa öğrenilir :)
Ayy götüm gitsin aşcı alsin kendine oyle diyenler kole mi aliyorsun eve yaa asik oldugun kadin yumurta dahi kiramasa onemli olmamali salak kaynanalarin turettigi bir sey bu umrumda degil
Pilav diğer yemeklere göre yapılması daha maharet isteyen tutturması zor bir yemek çok lapa ya da kuru olma ihtimali var o yüzden hamaratluk denilince akla gelen ilk yemek pilav oluyor
Kadınlar asla çözülemeyecek bir denklem. Bir mahareti eksikse diğer maharetleri fazladır. Ben kadını pilavı yapıp yapamamasıyla kıyaslamam. Çok saçma gelir çünkü.
Valla ben çevremdeki kadınlardan daga güzel pilav yapıyorum. Kadın dediğin şöyle olur, erkek dediğin böyle olur bunlar boş laflar. Herkes birbirinden farklı olur
Ana Sayfa > Yeme & İçme > Sorular > “Kadın dediğin pilavı tutturacak, i̇yi pilav yapabilen kadın i̇deal kadındır” görüşünü savunanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
En İyi Cevaplar