Bence bu konuyu evvela seks konusundan ayrı tutmak lazımdir çünkü konuyu ozunde insan olarak ele almak gerektiğini düşünüyorum kaldi ki gunumuz hayat koşullarında bekar olan insanların özellikle de erkek populasyonunun yemek yapmak zorundaligini ortaya çıkarmıştır sonuc olarak kanaatimce yemekte temizlikte evvela başkası için değil kendin için yaptığında güzeldir biraz bencilce geliyor olabilir ancak unutulmamalidir ki dünya konjektürü hayat şartlarına göre icap ediyor ise erkeğinde yine evvela kendisini düşünerek evinde eşine kadınına annesine kız kardeşine yaptığı yemek ve diğer işlerdir dünyanın en iyi acıları da daima erkeklerdir büyüden kadınların işleri olarak bilinen ev işleri büyük bir potansiyel taşıyan erkekler tarafından yapılıyor olması gayet doğal ve hayatın gayri ihtiyari olması gerekenidir
Yani beraber yapmak daha keyifli olurdu yemek diye ortalığı savaş alanına büreneceğide kesindi 🙄😂 ama yinede sevgiliyle yapmak daha eğlenceli diye düşünüyorum
Seksi sevgili yemeği kendi yapiyorsa yanına gidip yardım etmek ya da etmemek bana kalmış birşey oluyor ve bu işime gelir yani istediğim zaman beraber yemek yapma fırsatını kendim yaratabilirim. Beraber yemek yaptığım eğlenceli sevgiliyi tercih etmem çünkü bensiz mutfağa girmez hissi yarattı ben yokken de mutfağa girsin arada bir 😅
burcum akrep nasıl bir güzelliksin sen içimden düşüncelerimden ne geçiyorsa paylaşıyorsun burçlara bakmazdım inanmaya başladım. biz sevgilimle sarılarak öpücüklerle yemekler yaparız birşeyler anlatırız güleriz o da akrep
Sevgilimin ya da eşimin bana yemek yapsın isterim her zaman. Zenginde olsam, fakirde olsam, sevdiğimin yaptığı yemek bir başka olur. Benim yemek yapmama gelince, mutfağı yakabilirim. Bu da yaşamsal bir risk evdeki herkes için.))))
seksılıgın tanımından anladıgımıza baglı.. belınde mutfak onlugu olan kadın sahane bır manzaradır mesela:) ben herseyın bır yerı ve zamanı oldugunu dusunurum..
Kişiye göre değişir ya ben sevgilim ile istediğimi yapmak isterim hele evlendikten sonra o bana yemek yapmalı ben ona yapmalıyım. Amma velakin bana yemek yapan seksi sevgiliyi yeglerim
Yemek keyif işidir insan zevk almalı ee bide yanında nefes alma sebebi varsa eğlence ve aşk kaçınılmaz. Bir bayan sadece seks objesi olarak görülmemeli o başlı başına HAYATTIR...
Birlikte yemek yaptığım sevdiğim kadın. Birisini seviyorsam zaten gözünde en seksi en güzel en eğlenceli kişi odur. Sadece seksi kadının yemek yapmasını izlersen yemeğini yapar işini görür ve gider.
Bana yemek yapan sevgili :D yedirirse pek makbule geçer ayağımıda yıkasın :D :D banyoda kesede isterim temizliğede yardım etmem A:Dasd (NOT: şu an evi süpürmek üzere)
En İyi Cevaplar