Geçtiğimiz yıllarda bir çok kez tekrar tekrar moda olan bandanalar bu yılda moda.. Üstelik sadece saçlarda değil!Yeni Yaz Trendi Büstiyer Tarzı Kullanım Saç Aksesuarı Olarak Kullanmak Boyunda Fular Olarak Kullanmak Ayak veya El Bileğine Bandana Bağlamak Aksesuar Olarak Kullanmak
moda adı altında kadınımız edebini hayasını kaybetti bir zamanlar ahlak vardı unutanma vardı insan gibi giyinirlerdi ama şimdi kötü kadından bir farkı yok neymiş modaymış teşhirci gibi geziyor ben bakarken erkek halimle utanıyorum kadının umrunda değil
evet kışında kullanılabilir ve sadece boynumuza saçımızı felan takmak zorunda değiliz bazen siyah bir çantaya takabiliriz. bunun gibi bir çok şeyde kullanılabilen çok hoş bir detay
Bu kızlar çok güzeller ama şu dördüncü siyah giysili sarı saclı olan felaket bir seymis ben kızlara odaklandim bandana zaten kizlara cok yakisiyor guzeller ama su alttaki gibi olmasin oluyorsa da denizdeyken yapsin zaten tam orasi icin uygun bir sey
Bu kızlar fular olmadan da çok güzel. Yanıltmasın :D Hem yazın sıkmazmı insanı bu sıcakta?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Diğer bandanaları anladımda... memelere bandana ne? Boyundada sevmiyorum zaten kusurlu gibi duruyor.. sanki ameliyat oldunda kapatmaya çalışıyorsun gibi... sadece saçta güzel. Okadar
En İyi Cevaplar