ennn sevdiğim marka gelmiişşşşş Penti'nin bütün ürünlerine bayılıyorum. Sizin en sevdiğiniz koleksiyon hangisi

ennn sevdiğim marka gelmiişşşşş Penti'nin bütün ürünlerine bayılıyorum. Sizin en sevdiğiniz koleksiyon hangisi

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Siyonist destekçisi bir iç giyim ve türevi için penti tercihim olmazdı.
https://www.instagram.com/p/DAeXR4lMiEj/
:)
@yaralıdavsan :)?
@behavaha anlık ülkede yediğimiz içtiğimiz giydimiz şeylerin yahudi malı oldugu geldi bir an aklıam :)
@yaralıdavsan Çoğu şeyde boykot ediyorum. Gıda da olduklarının farkındayım. Yerli malı olsun alırım paraya kıyıp. Doğu Türkistan için de dikkat ediyorum. Çin malı almak istemiyorum ama üreten yok kaçsam da kaçmak imkansız oluyor... Muhalefet etmenizi anlarım ancak küçümser dalga geçer gibi nedir bu?
@behavaha herkes böyle bilinçli olsa keşke bende elimden geldiyi kadar yapıyorum
@yaralıdavsan İnşallah bilinçlenir toplum diyelim. Yerli olup zalime destek gösterenlerin ürünlerini de almamaya çabalıyorum. Yerli teknoloji firmaları da Çinden parça getirtiyor ya da üretimi ora. Çözüm yoksa yine de yerli malı alırım. Tabi %80 sermaye ülkeye kalıyor %20 çine kalıyor ise belki daha bile az da olabilir bilemem.
@behavaha daha büyük sorunlar var bu ülkede hemde kadınlar ile ilğili bizim türk kızları aşırı yozlaşmış ülkede en büyük tehtit bunu görüyorum evlilikler düştü kadınlara özgürlük ististam kadın çalışan diyip kadınları evinden ailelerinde kopardılar giyimleri ilişkileri bozdular hiç bir türk ekeyi evlenemek istemiyor bunlar ile nufus eriyor en büyük sorun şu an bunu görüyorum sokak da eskort gibi giyinen kadınlar böyle ilişkisi olan insanlar dolmuş sosyal çürüme var kimse evlenmek istemiyor
Bikinide penti kullanmıyorum o yüzden çok fazla bilgim yok modellerinde
Çiçek desenli bikiniler
Gerçekten de