Moda & Stil Mayo ve bikini alırken nelere dikkat edersiniz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Mayo ve bikini alırken nelere dikkat edersiniz?#EdamedaPlajModası 👙 #Penti 🩱 #BizeGüneşBatmaz ☀️ Güncellemeler+1 yıl Süper sorular Mayo ve bikini alırken nelere dikkat edersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ben almıyorum ama alanlar genelde kalitesine bakmalı 1 0 Yorumla
Life-as-Azalea Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Biraz daha usturuplu olmasina. Eski modeller kalmadi zaten bikini yeterince acik bir de ip gibi yapiyorlar asirinin da asirisi artik bu 3 0 Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Bikini aldığım kişiye olur mu bedenine ve kalitesine dikkat ederim bir de ona yakışacak olan renk deseni düşünürüm 1 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Tipi modeli kumaşodur herhalde hiç bir kıza bikini almadım ki 1 0 Yorumla
mitakodri Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 67% +1 yıl Kumaşının hızlı kuruyan olması ilk önceliğim sonra ise rahatlık 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kumaşının kalitesine ve rahatlığına. Bir de fazla açık olmamasına. 1 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl seksi ve şık gorunmesine dikkat edersiniz 2 0 Yorumla
Lady-X-Fantastic Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Tasarımına, rengine, kalitesine ve markasına. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl şıklığına ve beğendim mi beğenmedim mi ona 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Renkli olması ve pamuklu olması
Ben almıyorum ama alanlar genelde kalitesine bakmalı
Biraz daha usturuplu olmasina. Eski modeller kalmadi zaten bikini yeterince acik bir de ip gibi yapiyorlar asirinin da asirisi artik bu
Bikini aldığım kişiye olur mu bedenine ve kalitesine dikkat ederim bir de ona yakışacak olan renk deseni düşünürüm
Tipi modeli kumaşodur herhalde hiç bir kıza bikini almadım ki
Kumaşının hızlı kuruyan olması ilk önceliğim sonra ise rahatlık
Kumaşının kalitesine ve rahatlığına. Bir de fazla açık olmamasına.
Yırtık var mı yokmu jsjsndnnddjjd
seksi ve şık gorunmesine dikkat edersiniz
Tasarımına, rengine, kalitesine ve markasına.
Moda olmasına ve bana yakışmasina
Hiç alamadım 🤣🤣
Alevli şort değilse almam 😂
şıklığına ve beğendim mi beğenmedim mi ona
Kalite dikkat edilmeli
Tenine uyuyor mu diye dikkat et
sade olması
Almamaya skxhxvvxvxv
Pipimi kapamasına.
Araya kaçmasın yeter