Moda & Stil Denize girerken deniz ayakkabısı giyer misiniz? Edameda06 Takip Et Fenomen Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Deniz ayakkabısı giyer misiniz?Deniz patiği#EdamedaPlajModası 👙 #Penti 🩱🩴🥿 Güncellemeler1 yıl Süper Soru Denize girerken deniz ayakkabısı giyer misiniz? Cevapla Deniz Soruları Ayakkabı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et Fenomen Master Yaş: 27 1 yıl Gerek yok çıplak ayakla kumları hissetmek istiyorm 2 0 Yorumla
Gökcesadrioglu16 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 76% 1 yıl Bunlar baya koruyor bu arada ben böyle desenlilerini değil ama şeffaflarını giyiyorum desenlileri biraz itici duruyor bence😬 1 1 Yorumla Edameda06 Yeni 1 yıl Evet ben de desensiz aldım 😄 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl giymem ama bir kere geçen yıllarda ayağımın tabanı kesildi çıplak ayakla girdiğim için kan kaybından gidiyordum 😀 1 9 Yorumla Edameda06 1 yıl Evet o yüzden önemli bence. Ayrıca bazen tuhaf bir şeyler de olabiliyor denizin dibinde, yosun vs merakettimmişte 1 yıl ay yosuna basma hissi hele 😒 Edameda06 1 yıl Evet hiç hoş değil 😑 merakettimmişte 1 yıl ben kuma basma hissinden de haz etmiyorum hiç ya Edameda06 1 yıl Temiz kum güzel ama taşlı falan ya da bir şeyler olan kötü merakettimmişte 1 yıl temiz kumda ayak tabanıma gelince rahatsız ediyo beni hele denizden çıkınca 😂 Edameda06 1 yıl Denizden çıkınca ıslak ayakla kötü evet 🤣 bide böcekler falan olabiliyor 🤣😟 merakettimmişte 1 yıl ıslak ayakla işte ıyy çok kötü ya o his bi ben irite oluyorum sanıyordum 😂 Edameda06 1 yıl Evet çok iğrenç, ben de irite oluyorum o şekilde
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl hayır ilk defa gördüm deniz ayakkabısınıpalet takılır genelde dalmak için ama bunu giymenin nedenini anlamadım :D 1 14 Yorumla Edameda06 1 yıl Denizin dibi taşlı ise ayağa batmasın diye Yorumla bateristartist 1 yıl ooo iyiymiş deniz taşları ayağı mahveder gerçektenama yeni icat edilmiş sanırsam Yorumla Edameda06 1 yıl Yeni değil, yıllardır var olan bir şey Yorumla bateristartist 1 yıl hiç denk gelip birinde de görmedimartık daha dikkatli olucam hatta insanlara önerecem kendime de alıcam :D Yorumla Edameda06 1 yıl 😄😄 Yorumla bateristartist 1 yıl kuma da iyi geliyor mu acaba hani ayakları sıcaktan koruyorsa daha güzel olur Yorumla Edameda06 1 yıl Evet olabilir o sebeple de ama denizden çıkıp kumda onunla yürüyünce içi çamur olur 🤣 Yorumla bateristartist 1 yıl kumdayken içinin çamur olması iyi olmadı şimdi ya ama yine de güzel bir icatkafam da da bone olursa takım olur :D :D Yorumla Edameda06 1 yıl Yani ıslanınca ve kumda yürüyünce doğal olarak berbat bir hal alır 🤣 Yorumla bateristartist 1 yıl o zaman önce kuruturuz sonra kumda yürürüzay dur yaa deniz ayakkabım kurumadı daha kurusun gelicem siz gidin :D :D Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣 Denizden çıkar çıkmaz ayağımdan çıkarıp denizde yıkarım onu Yorumla bateristartist 1 yıl aynen sonra da bi çamaşır ipine asıp kuruturuz :D Yorumla Edameda06 1 yıl :))))))). Yorumla bateristartist 1 yıl düşünsene renkli renkli deniz ayakkabıları çamaşır iplerinde asılıbundan sonra her kumsalda çamaşır ipleri olacaklütfen deniz ayakkabınızın yerini unutmayınız veya üzerine isminizi yazınızmüdüriyet :D :D :D :D Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Master Yaş: 33 , eic 51% 1 yıl Sakıncalı ve zararlı şeylerden korur ise yarar bebem 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Evet kesinlikle
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Ben terlik giyerdim sadece deniz ayakkabısı ilk kez duyuyorum ama güzel olabilirdi zaten çok fazla kum sevmiyorum 1 0 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Hayır yalın ayakım hem öyle daha sağlıklı kum stresinizi alıyor çok mutlu oluyorum kumlarda dolaşırken. 1 0 Yorumla
Serein Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl palet gibi duruyor kb, ayakları suda gezdirmek varken niye abi 1 0 Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Hayır hiç denemedim bile rahat eder miyim bilmiyorum 1 0 Yorumla
ÇılgınDenek Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 93% 1 yıl Elbette giyerim hem koruma için hem de ayağıma yosun filan sürülmesini istemiyorum 1 0 Yorumla
_-Velhasıl-_ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kıyıdan girmeyi sevmiyorum ama bunların da desenleri b*k gibi, giymem. 1 0 Yorumla
Osman01tr Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 93% 1 yıl Çok Saçma bir şey Bu Ya Bunu Giymenin Nedeni Ne Mk 😂 1 7 Yorumla ElifveNehir 1 yıl farklı güzel modelleri var Yorumla Osman01tr 1 yıl @ElifveNehir Olsa Ne Olucak 😂 Yorumla ElifveNehir 1 yıl Denizin dibinde taşlar varsa yaralanmayı önlüyo ben giyinmediğimde 3 gün ayağım çok acımıştı Yorumla Osman01tr 1 yıl @ElifveNehir İşe Yarar Bir Ürünse Bende Alabilirim 😀 Yorumla ElifveNehir 1 yıl çok işe yarıyor ama havuza gidiyorsan almana gerek yok sadece kaymamak istiyorsan al Yorumla Osman01tr 1 yıl @ElifveNehir Ya Biliyorum Havuz Dışındaki Yerde Kulanıldığınıda Ben Orhanıma Alıcam Olmazsa 😂 Yorumla ElifveNehir 1 yıl ok Yorumla
Marcy_y Takip Et Xper 5 Yaş: 19 1 yıl İlk defa duyuyorum ama (bana) saçma geldi, deniz ayakkabısı giyeceksem denize neden gideyim? 1 2 Yorumla Edameda06 1 yıl Denizde ayağına bir şey batmasın diye Yorumla Marcy_y 1 yıl Teşekkür ederim bilgi için Yorumla
priapboss Takip Et Xper 1 Yaş: 29 1 yıl Denize girilen yere bağlı bence. Antalyanın çoğu sahilinde giymeye gerek yok. Ama balıkesir tarafında deniz kestanesi vs olan yerlerde giyilebilir bence. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Hayır tanga terlik giyer giderim şıpıtık şıpıtık 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Denizin içinde diyorum :d Yorumla
nedenziz Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Bunu nerden aldın güzelmiş 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Görsel bana ait değil Yorumla
karasevdan2134 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Evet giyerim abla o değil de senin profilin çok güzel ya bunu söylemek istedim ♥️♥️ 1 0 Yorumla
kеdicik Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 86% 1 yıl Hayır ya narin ayaklarım ve ojelerim gözükmeli. 2 0 Yorumla
s CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Deniz taşlıysa giyerim. Çok batıyor çünkü. 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Muhakkak. Çıplak ayakla denize girmem 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Lan kadinlardan ne ogrebiyoruz ya ilk defa boyle bisey gordum benmi cshilim ya 😂😂 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet, imla kurallarına bakarsak cahilim galiba 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Gerek yok çıplak ayakla kumları hissetmek istiyorm
Bunlar baya koruyor bu arada ben böyle desenlilerini değil ama şeffaflarını giyiyorum desenlileri biraz itici duruyor bence😬
Evet ben de desensiz aldım 😄
giymem ama bir kere geçen yıllarda ayağımın tabanı kesildi çıplak ayakla girdiğim için kan kaybından gidiyordum 😀
Evet o yüzden önemli bence. Ayrıca bazen tuhaf bir şeyler de olabiliyor denizin dibinde, yosun vs
ay yosuna basma hissi hele 😒
Evet hiç hoş değil 😑
ben kuma basma hissinden de haz etmiyorum hiç ya
Temiz kum güzel ama taşlı falan ya da bir şeyler olan kötü
temiz kumda ayak tabanıma gelince rahatsız ediyo beni hele denizden çıkınca 😂
Denizden çıkınca ıslak ayakla kötü evet 🤣 bide böcekler falan olabiliyor 🤣😟
ıslak ayakla işte ıyy çok kötü ya o his bi ben irite oluyorum sanıyordum 😂
Evet çok iğrenç, ben de irite oluyorum o şekilde
hayır
ilk defa gördüm deniz ayakkabısını
palet takılır genelde dalmak için ama bunu giymenin nedenini anlamadım :D
Denizin dibi taşlı ise ayağa batmasın diye
ooo iyiymiş deniz taşları ayağı mahveder gerçekten
ama yeni icat edilmiş sanırsam
Yeni değil, yıllardır var olan bir şey
hiç denk gelip birinde de görmedim
artık daha dikkatli olucam hatta insanlara önerecem kendime de alıcam :D
😄😄
kuma da iyi geliyor mu acaba hani ayakları sıcaktan koruyorsa daha güzel olur
Evet olabilir o sebeple de ama denizden çıkıp kumda onunla yürüyünce içi çamur olur 🤣
kumdayken içinin çamur olması iyi olmadı şimdi ya
ama yine de güzel bir icat
kafam da da bone olursa takım olur :D :D
Yani ıslanınca ve kumda yürüyünce doğal olarak berbat bir hal alır 🤣
o zaman önce kuruturuz sonra kumda yürürüz
ay dur yaa deniz ayakkabım kurumadı daha kurusun gelicem siz gidin :D :D
🤣 Denizden çıkar çıkmaz ayağımdan çıkarıp denizde yıkarım onu
aynen sonra da bi çamaşır ipine asıp kuruturuz :D
:))))))).
düşünsene renkli renkli deniz ayakkabıları çamaşır iplerinde asılı
bundan sonra her kumsalda çamaşır ipleri olacak
lütfen deniz ayakkabınızın yerini unutmayınız veya üzerine isminizi yazınız
müdüriyet :D :D :D :D
Sakıncalı ve zararlı şeylerden korur ise yarar bebem
Evet kesinlikle
Ben terlik giyerdim sadece deniz ayakkabısı ilk kez duyuyorum ama güzel olabilirdi zaten çok fazla kum sevmiyorum
Hayır yalın ayakım hem öyle daha sağlıklı kum stresinizi alıyor çok mutlu oluyorum kumlarda dolaşırken.
palet gibi duruyor kb, ayakları suda gezdirmek varken niye abi
Hayır hiç denemedim bile rahat eder miyim bilmiyorum
Elbette giyerim hem koruma için hem de ayağıma yosun filan sürülmesini istemiyorum
Kıyıdan girmeyi sevmiyorum ama bunların da desenleri b*k gibi, giymem.
Çok Saçma bir şey Bu Ya Bunu Giymenin Nedeni Ne Mk 😂
farklı güzel modelleri var
@ElifveNehir Olsa Ne Olucak 😂
Denizin dibinde taşlar varsa yaralanmayı önlüyo ben giyinmediğimde 3 gün ayağım çok acımıştı
@ElifveNehir İşe Yarar Bir Ürünse Bende Alabilirim 😀
çok işe yarıyor ama havuza gidiyorsan almana gerek yok sadece kaymamak istiyorsan al
@ElifveNehir Ya Biliyorum Havuz Dışındaki Yerde Kulanıldığınıda Ben Orhanıma Alıcam Olmazsa 😂
ok
İlk defa duyuyorum ama (bana) saçma geldi, deniz ayakkabısı giyeceksem denize neden gideyim?
Denizde ayağına bir şey batmasın diye
Teşekkür ederim bilgi için
Denize girilen yere bağlı bence. Antalyanın çoğu sahilinde giymeye gerek yok. Ama balıkesir tarafında deniz kestanesi vs olan yerlerde giyilebilir bence.
Giyerim. Trakonya ve türevleri beni ürkütüyor.
Hayır tanga terlik giyer giderim şıpıtık şıpıtık
Denizin içinde diyorum :d
Bunu nerden aldın güzelmiş
Görsel bana ait değil
Evet giyerim abla o değil de senin profilin çok güzel ya bunu söylemek istedim ♥️♥️
Hayır ya narin ayaklarım ve ojelerim gözükmeli.
Deniz taşlıysa giyerim. Çok batıyor çünkü.
Hayır giymem çıplak severim
Eğer taşlı değilse giymem
Kumu hissetmek isterim.
Muhakkak. Çıplak ayakla denize girmem
lazım aslında ya ayağıma taş batıyor
Lan kadinlardan ne ogrebiyoruz ya ilk defa boyle bisey gordum benmi cshilim ya 😂😂
Evet, imla kurallarına bakarsak cahilim galiba 😂
Hiç bir zaman giymedim
Evet var güvenli oluyor
bana göre değil yaa..
Ben sarı çizme giyerim Nolur nolmaz
Hayır tabii ki kadjnlar da giymesin : ))
Hiç denemedim, denemek lazım
Hayır tabikide ayaklarım kuma değmeli
Ben ayaklarımın acımaması için giyiyorum
hayır 😅
Palet giyiyorum 🙄
olabilir
Bazen:)
Güzel olur
Giymiyorum
Bu iğrenç bir şey kesinlikle hayır
Giymiyorum
Hayır.