Moda & Stil Böyle bir mayokini giyersem güneşte oluşan yanıklar nasıl görünür vücudumda? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Çok komik mi yanar vücudum böyle bir mayokini ile? 🤔#EdamedaPlajModası 👙 #Penti 🩱 #BizeGüneşBatmaz 💛 Güncellemeler+1 yıl Güncelleniyor Böyle bir mayokini giyersem güneşte oluşan yanıklar nasıl görünür vücudumda? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bence değişik olur yani bir yer kızarmış diğer yerler beyaz kalmış gibi. ama güneş kremi sürülürse sorun olmaz sanırım 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl O bölgen görünecek şekilde giyiniyorsan amele yanığı gibi olur. Onun dışında kim görecek amaaan 😂 0 0 Yorumla
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Mangalda cız bız et gibi 1 1 Yorumla Nothin1 +1 yıl FVDRDEDFWEWFG Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Değişik olur ve kem gözlerde gelebilir 0 0 Yorumla
skxlover Takip Et Xper 1 Yaş: 38 +1 yıl Açık olan alanlar yanar diğer kısımlar beyaz kalır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bence değişik olur yani bir yer kızarmış diğer yerler beyaz kalmış gibi. ama güneş kremi sürülürse sorun olmaz sanırım
O bölgen görünecek şekilde giyiniyorsan amele yanığı gibi olur. Onun dışında kim görecek amaaan 😂
Mangalda cız bız et gibi
FVDRDEDFWEWFG
Çok fantastik olur bence :) :) :)
Aklımda zebra görüntüsü canlandı
Komik olur ama güzelmiş 😂😂
Zikzaklı bir görüntü
Değişik olur ve kem gözlerde gelebilir
Ş e kil olur ksriz. A😉🙂😃
Çizgili vücut ortaya çıkar
Çok çirkin yanık şekilleri olur bence
Ben tahmin etim ama solemm
Bikininin şekli çıkar