Moda & Stil Bu sene plaj modasında hangi renkler ön planda? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Bu sene plaj modasında hangi renkler ön planda?#EdamedaPlajModası 👙 #Penti 🧡 Güncellemeler+1 yıl Süper sorular Bu sene plaj modasında hangi renkler ön planda? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
khaleesi91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 35% +1 yıl Siyah bikini seviyorum bronz tende güzel duruyor. 2 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeşil cok gördüm malum Antalya'da çalışıyorum herked yesil giymiş kirmizi az görüyorum armut yeşili tavsiye edilir 1 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Senin giydiğim modadir zaten modayı sen yaratirsin 😛 0 0 Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl içimden turkuaz demek geldi nedense 1 0 Yorumla
cellatgibi Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 67% +1 yıl Sarı bikinili kizlar gormeyi umuyorum 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda gelip geçicidir alevli şort baki 🖤🔥😂 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Mavi deniz şortu 😄 1 6 Yorumla Enzekiüye +1 yıl He knk Yorumla FiqHShott +1 yıl Kendi cinsim için söyledim ben bunu eğer abaza olsaydım direkt kadınlarla ilgili şeyler söylerdim Yorumla Enzekiüye +1 yıl Hyr o anlamda demedim n Yorumla FiqHShott +1 yıl Pardon yanlış anladım özür dilerim 🙁 Yorumla Enzekiüye +1 yıl Hyr ozur dileme Yorumla FiqHShott +1 yıl Niye yanlış anladım ama 😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Siyah olabilir bence
Siyah bikini seviyorum bronz tende güzel duruyor.
Yeşil cok gördüm malum Antalya'da çalışıyorum herked yesil giymiş kirmizi az görüyorum armut yeşili tavsiye edilir
Senin giydiğim modadir zaten modayı sen yaratirsin 😛
Daha göremedik
Pembe, siyah -beyaz, mavi
içimden turkuaz demek geldi nedense
Sarı bikinili kizlar gormeyi umuyorum
Moda gelip geçicidir alevli şort baki 🖤🔥😂
soğuk koyu tonlar
Elimde ne varsa onu giyerim rengine bakmam
Bordo🤣
Maviii💙
Mavi deniz şortu 😄
He knk
Kendi cinsim için söyledim ben bunu eğer abaza olsaydım direkt kadınlarla ilgili şeyler söylerdim
Hyr o anlamda demedim n
Pardon yanlış anladım özür dilerim 🙁
Hyr ozur dileme
Niye yanlış anladım ama 😄
Koyu kırmızıııııı