Moda & Stil Şort mu yoksa bu resimdeki gibi mayo mu? Aasdghjkl Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor nisanlimla havuz ya da tatile gidicez sizce şort askılı mı giysem yoksa bunu muSİZCEE? Şort mu yoksa bu resimdeki gibi mayo mu? Cevapla Tatil Soruları Resim Soruları Havuz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Mayo bence 0 1 Yorumla Aasdghjkl +1 yıl Resimdeki mi
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl ikisi de olur olur olur 0 2 Yorumla Aasdghjkl +1 yıl Resimdeki nasıl GECELİK GİBİ Mİ DURUYOR Yorumla çoktaumurumda +1 yıl bana kalırsa her iki amaç ile kullanılır oldukça ciddi kıyafet Yorumla
QueenInTheNorth03 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl mayo 1 1 Yorumla Aasdghjkl +1 yıl Resimdeki mi Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bu derim 0 6 Yorumla Aasdghjkl +1 yıl Fotograftakimi Yorumla haşinama +1 yıl Evet sıcaktan yanmazsan daha güzel durur Yorumla Aasdghjkl +1 yıl Gecelik gibi mi duruyor Yorumla haşinama +1 yıl Plaj kıyafeti olduğu belli abartma ama sexylik katar sonuçta Yorumla Aasdghjkl +1 yıl Abartiyi istemiyorum ama buna gecelik diyen oldu moralim bozuldu da şort ta plajda giymek istemiyorum Yorumla haşinama +1 yıl Bence bu gecelikle de alakası yok onu diyen zihniyet cropu çıplaklık olarak algılar Yorumla
Cetin3240 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Ne Icin 0 8 Yorumla Aasdghjkl +1 yıl Havuz ya da denize girmek için Yorumla Cetin3240 +1 yıl Bununla girme Bence 😄😄 Yorumla Aasdghjkl +1 yıl Niye Yorumla Cetin3240 +1 yıl Neyse Sen Girme Yorumla Aasdghjkl +1 yıl Niye çok mu kötü Yorumla Cetin3240 +1 yıl İyi De Fazla Yorumla Aasdghjkl +1 yıl Ne acikmi bu diğer mayolara göre yine kapalı bence Yorumla Cetin3240 +1 yıl Sen Daha İyi Bilirsin Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Mayo 0 2 Yorumla Aasdghjkl +1 yıl Resimdeki mi Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Mayo bence
Resimdeki mi
ikisi de olur olur olur
Resimdeki nasıl GECELİK GİBİ Mİ DURUYOR
bana kalırsa her iki amaç ile kullanılır oldukça ciddi kıyafet
Gecelige benziyor
mayo
Resimdeki mi
Bu derim
Fotograftakimi
Evet sıcaktan yanmazsan daha güzel durur
Gecelik gibi mi duruyor
Plaj kıyafeti olduğu belli abartma ama sexylik katar sonuçta
Abartiyi istemiyorum ama buna gecelik diyen oldu moralim bozuldu da şort ta plajda giymek istemiyorum
Bence bu gecelikle de alakası yok onu diyen zihniyet cropu çıplaklık olarak algılar
Ne Icin
Havuz ya da denize girmek için
Bununla girme Bence 😄😄
Niye
Neyse Sen Girme
Niye çok mu kötü
İyi De Fazla
Ne acikmi bu diğer mayolara göre yine kapalı bence
Sen Daha İyi Bilirsin
Mayo
Resimdeki mi
Evet