Moda & Stil Beyaz bikini iç çamaşırı gibi mi duruyor? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Beyaz bikini iç çamaşırı gibi mi duruyor? Sizce❓#EdamedaPlajModası 👙 #Penti 🤍 Güncellemeler+1 yıl Gnclll Beyaz bikini iç çamaşırı gibi mi duruyor? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evet bence biraz duruyor ama modeline göre de değişebilir. bunun yerine siyah ya da pembe daha güzel olurdu 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Hayır. Fakat beyaz bikiniyi ben bronz tenlere daha çok yakıştırıyorum. Beyaz tenli de beyaz bikini korkunç bana göre. 1 0 Yorumla
UnnamedPlayer Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hayır özellikle esmer tenli kadınlarda ve bronzlaşmış vücutlarda inanılmaz güzel duran bir şey beyaz bikini. 1 0 Yorumla
BenYakamoz45 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Hayır güzel. Ya destekli sütyen, iç çamaşırıyla denize gidene ne demeli. 1 0 Yorumla
worldyalanx Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl su alinca ic belli etmedigi için sıkıntı yok teninede gidiosa 1 0 Yorumla
16gökhan16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 31% +1 yıl Yoo ben beğeniyorum ten deki ton farkıyla güzel duruyor 1 0 Yorumla
KaplanBeyyy10 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Tahrik edici obje gibi gösteriyor öyle kıyafetler kadını 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl bence evet bikini renginde siyah koyu mavi ve koyu yeşil koyu kırmızı tercihimdir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl beyaz camasir deyince liseli japonlar geliyor aklima. ic camasiri gibi evet 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Durana durur durmayana durmaz aşkım 🤣 1 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂 😂 Bende kesin öyle durur, tenim de beyaz IAmarPresterAen +1 yıl Sen pamuk prensessin🤣 Edameda06 +1 yıl ☺️🥰 IAmarPresterAen +1 yıl 🥰🤩💋❤️😋
CandyGirl0123 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Beyaz giymek çok abartılı siyah koyu fuşya renkleri daha güzel 1 0 Yorumla
falcon0x Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Genel olarak bikiniker renki seçildiği için evet beyaz bikini biraz iç çamaşırı gibi 1 0 Yorumla
SeksKoçuu Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Bence öyle beyaz tercih etmeyecğim bir renk 1 0 Yorumla
putthathere Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl hayır modeli farklıysa gayet hoş duruyor 1 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Harika bileyim giymek cesaret ve fizik ister 1 0 Yorumla
Димаа Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Bana gore butun bikiniler ic camasiri gibi duruyor 1 0 Yorumla
Nehii_ir Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl bence gayet güzel duruyor ya gayet bikini gibi 1 0 Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Her kadında Tabii bikini gibi durmuyor 1 0 Yorumla
Nbatuhanozdemir Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Aynen öyle dogru bir tespit. Tebrik ederim. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Evet bence biraz duruyor ama modeline göre de değişebilir. bunun yerine siyah ya da pembe daha güzel olurdu
Hayır. Fakat beyaz bikiniyi ben bronz tenlere daha çok yakıştırıyorum. Beyaz tenli de beyaz bikini korkunç bana göre.
Hayır özellikle esmer tenli kadınlarda ve bronzlaşmış vücutlarda inanılmaz güzel duran bir şey beyaz bikini.
Hayır güzel. Ya destekli sütyen, iç çamaşırıyla denize gidene ne demeli.
su alinca ic belli etmedigi için sıkıntı yok teninede gidiosa
Yoo ben beğeniyorum ten deki ton farkıyla güzel duruyor
Tahrik edici obje gibi gösteriyor öyle kıyafetler kadını
bence evet bikini renginde siyah koyu mavi ve koyu yeşil koyu kırmızı tercihimdir
beyaz camasir deyince liseli japonlar geliyor aklima. ic camasiri gibi evet
Hayır tabi ki ayrıca dikkat çekici olabiliyor
Durana durur durmayana durmaz aşkım 🤣
😂 😂 Bende kesin öyle durur, tenim de beyaz
Sen pamuk prensessin🤣
☺️🥰
🥰🤩💋❤️😋
Beyaz giymek çok abartılı siyah koyu fuşya renkleri daha güzel
Genel olarak bikiniker renki seçildiği için evet beyaz bikini biraz iç çamaşırı gibi
Bence öyle beyaz tercih etmeyecğim bir renk
hiç öyle durmuyor hatta güzel bence
hayır modeli farklıysa gayet hoş duruyor
Harika bileyim giymek cesaret ve fizik ister
Yok güzel durmuş
Bana gore butun bikiniler ic camasiri gibi duruyor
bence gayet güzel duruyor ya gayet bikini gibi
Bence evet saten olmalı parlak
Her kadında Tabii bikini gibi durmuyor
İç çamaşırı değil mi zaten
Aynen öyle dogru bir tespit. Tebrik ederim.
Bikini zaten iç çamaşırı 🤣🤣
hayırrrr
Yooo
Esmer değilsen evet
Beyaz hiç sevmem
Hayır ama iç gösteriyor çoğu
Hayir
Yooo
Islanınca berbat bir görüntü oluyor
Evet