Moda & Stil Yüksek bel bikini altı mı, ipli bikini altı mı? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Bikinide yüksek bel bikini altı mı, ipli bikini altı mı daha güzel geliyor?Yüksek bel daha çok seviyorum #EdamedaPlajModası 👙 #Penti Güncellemeler+1 yıl Süper soru 🌸 Yüksek bel bikini altı mı, ipli bikini altı mı? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
SeksKoçuu Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Tanga ipli bikini alti tercih ediyorum. Yüzerken de güneslenirken de çok daha rahat oluyor 1 2 Yorumla SeksKoçuu +1 yıl Sen ne tercih ediyorsun Yorumla Edameda06 +1 yıl Yüksek bel Yorumla
SoraSorabitiremedin Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Biz erkekler neye göre yorum yapalım. Kız olsak hangisi tercih ederdik diye mi? 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Hayır erkek gözüyle kadınlarda hangisini beğendiğinizi Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl İpli Yorumla Edameda06 +1 yıl 👍🏻 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl arası da var.. illla kalın altlı ya da mal mülk meydanda olacak diye kısıtlı seçenek yok 4 0 Yorumla
endLeSs-LoverSs Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 83% +1 yıl İpli de yüksel belde giymek cesur kadınlar için dir 2 0 Yorumla
Beyazid Takip Et Yoda Yaş: 87 , eic 45% +1 yıl Biz giyime degil bizzat hanim efendi ile ilgilendigimiz icin sorun yok ne isterse giyebilir :D 2 0 Yorumla
cngzrmkdr Takip Et Xper 4 Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl yandan bağlamalı tanga modeller güzel oluyor. 1 0 Yorumla
esrvrol Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl bir kez yüksek bel aldım beğenmedim ipli bağlamalı bikiniler daha güzel duruyor. 1 0 Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl ipli bikini altı kadında daha güzel duruyor bence 1 0 Yorumla
Pasaklıpisi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Erkek olarak iplikli olanı tercih ederim görsel olarak kadını da daha hoş gösteriyor benim düşüncem 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şimdi erkeklerin hepsi ipli diyecek plaj da arkadan dolanıp ipi çekmek için😂😂 2 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl arkadan bağlamalı kenarları ipli canım 2 4 Yorumla aysekaptan +1 yıl www.dagi.com.tr/spagetti-siyah-bikini-alt-pk-22sw36029st-sy eda sevdiğim tarz Yorumla baretta3455 +1 yıl Bu güzel 😊 Yorumla Edameda06 +1 yıl 👍🏻🌸 Yorumla aysekaptan +1 yıl ♥ Yorumla
Nehii_ir Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl yüksek bel bence ya moda hem son zamanlarda 3 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Hiç biri bikini kadar teşhirci bir kıyafet olamaz. 2 0 Yorumla
hediyelüknet Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 40% +1 yıl kesinlikle yüksek bel bikini altı 🤤 1 0 Yorumla
şimşekmcqueen0 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Cogu kaduna yuksek bel efsane duruyor 1 0 Yorumla
Kesifciiii Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Yüksek bel ama önemli olan fiziğine yakışıp yakışmamasi 0 0 Yorumla
Yujiİtadori Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 102% +1 yıl bikini türk kızlarına yasaklanmalı 0 11 Yorumla pwlinsiu +1 yıl @Yujiİtadori tamam Yorumla Yujiİtadori +1 yıl @pwlinsiu olanı söyledim yağlı biçimsiz vücutlular sizi Yorumla pwlinsiu +1 yıl Tamam dedim başka bir şey mi demisim ağlama hemen Yorumla Yujiİtadori +1 yıl @pwlinsiu tamam :D Yorumla pwlinsiu +1 yıl Senin adın Furkan mi Yorumla Yujiİtadori +1 yıl @pwlinsiu evet Yorumla pwlinsiu +1 yıl Kızlarla buluşma kurgulanmış bitmiş bakıyorum çok şükür Yorumla Yujiİtadori +1 yıl @pwlinsiu buluşmalara ara verdim :d Yorumla pwlinsiu +1 yıl Kurgularina ara verdin* swhjwkxnek Yorumla Yujiİtadori +1 yıl @pwlinsiu yok kurgu değil Yorumla Edameda06 +1 yıl Tamam yasaklanır hemen askerimühendis Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Yüksek bel 2 1 Yorumla karizma14 +1 yıl Giyer misin Yorumla
ek_hesap Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl böyle fizik kimde var ki türkiyede 0 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ebende var Yorumla ek_hesap +1 yıl görmedim seni hiç Yorumla Edameda06 +1 yıl Ebende dedim, bende değil. Yorumla ek_hesap +1 yıl görmedim işte diyorum bende Yorumla Edameda06 +1 yıl Kes beeee Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Yüksek bel bikini altı
Tanga ipli bikini alti tercih ediyorum. Yüzerken de güneslenirken de çok daha rahat oluyor
Sen ne tercih ediyorsun
Yüksek bel
Biz erkekler neye göre yorum yapalım. Kız olsak hangisi tercih ederdik diye mi?
Hayır erkek gözüyle kadınlarda hangisini beğendiğinizi
İpli
👍🏻
arası da var.. illla kalın altlı ya da mal mülk meydanda olacak diye kısıtlı seçenek yok
İpli de yüksel belde giymek cesur kadınlar için dir
Biz giyime degil bizzat hanim efendi ile ilgilendigimiz icin sorun yok ne isterse giyebilir :D
yandan bağlamalı tanga modeller güzel oluyor.
bir kez yüksek bel aldım beğenmedim ipli bağlamalı bikiniler daha güzel duruyor.
ipli bikini altı kadında daha güzel duruyor bence
Erkek olarak iplikli olanı tercih ederim görsel olarak kadını da daha hoş gösteriyor benim düşüncem
V kesim daha çok tercih ediyorum ve beğeniyorum
Şimdi erkeklerin hepsi ipli diyecek plaj da arkadan dolanıp ipi çekmek için😂😂
arkadan bağlamalı kenarları ipli canım
www.dagi.com.tr/spagetti-siyah-bikini-alt-pk-22sw36029st-sy eda sevdiğim tarz
Bu güzel 😊
👍🏻🌸
♥
yüksek bel bence ya moda hem son zamanlarda
Hiç biri bikini kadar teşhirci bir kıyafet olamaz.
Yüksek bel daha iyi ya
Tercihim ipliden yana olurdu
Tanga şekilde olanlar çok açık
kesinlikle yüksek bel bikini altı 🤤
Yüksek belll ams ipli de iyi gerçi
Ultra yüksek bel 🤣
Kişi kendine hangisini yakıştırıyorsa
Fiziğine yakışan neyse o
Yüksek bel daha güzel
Cogu kaduna yuksek bel efsane duruyor
Yüksek bel bikini altı
Yüksek bel her şeyde iyidir