Yok baklavası olmayan erkek nefes almasın denize girmesin insan değiller ya ondan. Yok poposu olmayan kızlar bunu giymesin yok göğüsü olmayan kızlar şunu giymesin yok saçları kısa bunu yapmasın böyle olmayan kızlar kendine kızım demesin yok kaslı olmayan erkek kendine erkek demesin vs vs boş boş şeyler. Denize yüzmeye mi gidiyoruz millete gösterişe mi?
Kılsız baklavasız olanlar derede çimsin, beli ince olmayanlarda bikini giymesin evde soğan doğrasın. Bu ne saçma soru isteyen istediğini kimseyi rahatsız etmedikçe yapsın. Görüntü kirliliği falan diyen arkadaşlara da diyeceğim şey şu güzellik çok göreceli bir kavram bir kişide sizin dış görünüşünüz için aynısını söylerse güzel olur mu?
Tabii ki var. Bırakın insanların ne giyindiğini , nasıl göründüğü ... ya size bi zararları var mı? Yok. Sesiniz kalbi kötü insanlara bu kadar çıkmaz. Bu sözlerim böyle düşünen insanlara.
ne baklavaymış arkadaş. sıska gibi kemiği sayılan adamında baklavası var. bana göre erkek dediğin biraz eti olacak o ne öyle kemiği sayılıyor pantolon giyiyor kolum kadar kalınlığı. adama sarılıyon azcık sıksan canı çıkcak ksjkddk. itici duruyor bence
Var tabi neden olmasın öyle bir yasa olduğunu düşünmüyorum 😁 ama tabi görseldeki gibi bir tablo ile karşılaşsak hiçte fena olmazdı hani @Sosyetic_SheqiiL kız öludenizde bulurmuyuz?🤭😂
Hani vücüdu fit olan hemcinslerim vücut gösterme çabasına giriyorlar gündelik yaşamda okeyim adam yapmış sergiliyor (abartanlar da var o başka) Ama plaj yani adam göbüşü var diye tişörtle mi girsin a*k? Plaja topukluyla giden bazı kızlardan iyidir 🤭
Plaja gitmek için Six Pack zorunluluğu mu var? . Kim kendini nasıl rahat hiss ediyorsa öyle giyine bilir. Kilolu beyler plajda mutlaka bir şeyler mi giymeliler üstlerine? Hiç katılmıyorum buna. Bence istedikleri gibi geze bilirler.
20 yaş üzeri kızların yarısından çoğunun göbeği var. Böyle bir lüKSün hayalini kuracaklarını zannetmiyorum. Önce göbek ve göğüs bölgelerindeki kıllar için lazere gitsinler, ondan sonra sporcu erkek düşü kurarlar.
Tuzu kuruysa bakım sağlamsa, anne, baba dede iyi bakıyorsa herşeyi yapmaya hakkı var yok eğer yoksulsa, garibansa yaşamaya bile hakkı yok. Kavramlarin bile cebindeki altındaki arabaya göre değiştiği bu ülkede hiç biseye sasirmam!!!
Fiziki özelliklere göre kimsenin bir ayrıcalığı yok. 90 60 90 kadınlar ve biskolata erkekleri harici kimse tatil yapmasın o zaman. Geri kalan doğru yalağa diyip insanlıktan çıkalım hepten.
ah bu ne saçma bir soru böyle herkes baklava sevecek yapacak değil yahu. bakın ben şahsen karın kası olan erkeklerden hiç hoşlanmam bırakın adam özgürce göbeğini açsın gezsin ha baklavası olana da lafımız yok herkes kafasına göre gezsin işte arkadaşım boşverin göbeği baklavayı
20’li yaşların başında vücudum daha fitken bende öyle diyordum. İnsan kendine bakmalı bilmem ne diye… Ama sorumluluklar arttıkça hayat yorgunluğu çöktükçe öncelikler değiştikçe vücutta değişiyor. Baklava olması şart değil
Saçlar düzgün olmalı, kendine özgü ve tenine yakışan bir koku ile adeta karşındaki etkilenmeli, vücudun ortalama bir spora giden kişi gibi olmalı, tarz sahibi olmalı ve buna göre giyinmeli vb.
Bişi giymeyin kanka sizde özgüveninizi gösterin geçen sene düz göbekliydim üstsüz gayette geziyodum bu sene evde durmaktan baya kilo aldım yine aynı şekilde gezicem kime ne ister beğensinler ister beğenmesinler ☺
Hangi cins olursa olsun şu kalıplaşmış tabulara esir kalmamalı her erkek baklavalı olcak diye birşey yok üstsüz de gezer istediğini yapmakta özgür. Bu durum kadın içinde erkek içinde geçerli
Neden bakayım banane elalemin ne giydiğinden işime bakarım ben ayşeyle mehmetle işim olmazsa ayrıca herkes özgür isteyen çıplak girer isteyen çarşafla girer denize insanların özgürlüğüne saygı duyulması gerekiyor ama abaza dolu yazık acınası
En İyi Cevaplar