Ben karpuz yerken domuz elimden karpuzumu kapmıştı :D Ben bir an elimi yedi sanmıştım ağlamaya başladım koca kız :D sjsjsjsj Bir de ipli bikini üstümün ipi açıldı sjsjsjjs Allahtan kimse görmedi :D Ayağımı yengeç ısırdı ve suyun içinde arı soktu :D Çok fazla anım var :D Sizin taliksiz ya da komik anılarınız var mı?
6 yıl önceydi , kumsalda önümde güneşlenen 50/60 yaş aralığında bir turist kadın , mayosunu tamamen çıkardığında gördüğüm manzara beni hem canlandırdı hemde düşündürdü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
6 yıl önceydi , kumsalda önümde güneşlenen 50/60 yaş aralığında bir turist kadın , mayosunu tamamen çıkardığında gördüğüm manzara beni hem canlandırdı hemde düşündürdü
Güneşlenirken bi arkadaşım bilerek saçıma güneş kremi sıkmış ama kötü olan şey eve dönerken fark ediyor olmam onu rezil olmuştum 😕
Yüzerken birisi büyük wc sini yapmış ve bana doğru geliyordu 🙄
Şile bi taşın arkasına işeme gittim çıkardım sağa bi baktım kız bikinisini giyiniyormuş 1 dakka çırılçıplak beni seyretmil sonra olanlar oldu zaten
Cok fazla kisinin olmadigi bir yerde denizle sevgilimle yiyisiyirduk yasli bi kadin gelip bize kizmisti
Senin tatil yaptığın yerleri merak ettim domuzlar yengeçler arılar
Hayatımda hiç sahile gidemedim
Amazon’da mı tatil yaptın domuzlarla
domuz hangi sahile inmiş
foto çekiniyordum biri arkadan 🖕 yaptı
Öyle komik bisey yok
Slip mayom inmişti
Gidemedimki
Sortun acılması