Selamlar, Kullandığımız kıyafetlerin modeli, tarzı kadar renkleri de önem arz eder. Bu yüzden olabildiğince dengeli ve uyumlu renkler tercih edilmelidir. Ben burada sadece bikini ve mayo örneği vermek istemedim. Çünkü sahil giyimi elbiseyi, şortu ve daha birçok kıyafeti kapsar.
Siyah Renk
Yazları özellikle denize girerken çoğu kadının tercihidir siyah. Görseldeki tam siyah değil çünkü ben tam siyah olmasından yana değilim. Çünkü bu biraz abes kaçar. Güneş siyah rengi soğurur ve böyle olunca da vücut yanar. Görseldeki ürün
Beyaz Renk
Bu da yaz aylarında çoğu kadının tercihi. Özellikle esmer tende oldukça güzel duruyor. Açık renk olduğundan sıcaklık derdi de yok. Bu özelliği bikiniyi giyince ferahlamaya yol açar. Görseldeki ürün
Mor Renk
Çok hoş bir renk bence ve sıklıkla tercih edilmeli. Görseldeki cıvıl cıvıl bir mor. Göğüs kısmındaki detaylar ve alt kısmındaki farklılaşmış tasarım da çok hoş. Görseldeki ürün
Siyah ve gri uyumunu hep çok dengeli bulmuşumdur. Bu bikini de gri, esmer tende yine çok hoş duracaktır. Yine bu mankenin üzerindeki bikininin alt ve üst parçaları düz değil farklı tasarlanmış ve oldukça estetik görünüyor. Görseldeki ürün
Sarı , lila , bej ve açık mavi dikkat çekmesinde ki olayda şu oluyor bu tip bikiniler daha transparan sanki. Eğer ki göze hoş görünen hangisi diye soruyorsanız ; Esmer tenli iseniz ; Açık renkleri tercih edebilirsiniz Beyaz tenli iseniz ; Kesinlikle koyu renkler tercih etmelisiniz çok güzel patlar üzerinizde.
Kadınlarda açık renk bikini ve mayolar problem olabiliyor aslında, hatları fazla ortaya çıkarabiliyor,, o yüzden koyu renkler daha çok tercih ediliyor kadınlar tarafından,, tabi bana göre
Çıplaklar kampına gittinizmi hiç? ben gittim ve hiç çekici gelmedi, herkesler nude mal mülk ortada, bu demek oluyor ki erotizm seksin önünde geliyor, bikini mayo beyaz muhteşem bir renk🙈🙈🙈☺️☺️