Moda & Stil Püsküllü mayo aldım, sizce kollarımda iz olur mu? kermit Takip Et Xper 6 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Harika bir mayo aldım ama püskülü var kolunda. İz kalır mı? Püsküllü mayo aldım, sizce kollarımda iz olur mu? Cevapla 17 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
TheLostArtist Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Teknik olarak güneşlenirken orası yanmayacak, yani kalır. İkinci bi bikini ile de oraları yakabilirsin. 0 0 Yorumla
mutluson2023 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 97% 6 ay Havalar çok sıcak ilerleyen zamanlarda o mayo seni rahatsız edecekse değiştir 0 0 Yorumla
KaptanEmre16 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 89% +1 yıl Teninde değişik resimler oluşabilir sen değiştir püsküllü nedir yani 😉 0 0 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Guru Yaş: 24 +1 yıl Hiç beğenmedim Ayrıca güneşte her yerin yanmaz ve iz tabiki de kalır 0 0 Yorumla
deryatanhan Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 88% +1 yıl Sürekli aynı mayoyu giymezsen hayır tabi ki de 0 0 Yorumla
miroveteene_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Bunları kim çss seçiyor ki 0 1 Yorumla YalvarBarışalım +1 yıl Ben secyom Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bune bacakların var decolten gozukuyo 0 2 Yorumla evetismimokyanus +1 yıl Farkındaysan fotoğraftaki bi model beyinsiz avel. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne farkeder koca kafalı giyindiğinde buna benzer birsey oluyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Teknik olarak güneşlenirken orası yanmayacak, yani kalır. İkinci bi bikini ile de oraları yakabilirsin.
Havalar çok sıcak ilerleyen zamanlarda o mayo seni rahatsız edecekse değiştir
Teninde değişik resimler oluşabilir sen değiştir püsküllü nedir yani 😉
Hiç beğenmedim
Ayrıca güneşte her yerin yanmaz ve iz tabiki de kalır
Sürekli aynı mayoyu giymezsen hayır tabi ki de
Bunları kim çss seçiyor ki
Ben secyom
Kalır tabikide iz
Ne dagiymiş amma reklam yaptınız 😂😂
üstünde denediğin bi foto at karar verelim
Evet kalır.
Kalır
qardaşım bu indi həqiqətən gözəldir? Sən əminsən?
Olur
Guzel mayoo
Bune bacakların var decolten gozukuyo
Farkındaysan fotoğraftaki bi model beyinsiz avel.
Ne farkeder koca kafalı giyindiğinde buna benzer birsey oluyor
güzelll
Bence olur