Moda & Stil Yaz modası Rihanna'dan mı sorulur? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Rihanna bikini kraliçesi olabilir mi? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Riri Yaz modası Rihanna'dan mı sorulur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
SomurtkanŞirin-2 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Ben yaz modasından nefret üstüne nefret ediyorum.Ayrıca Rihanna dan daha şiddetli nefffreeeeett ediyorum. İğrenç ve tiksindirici bir görünüme sahip. 1 0 Yorumla
Palmarosa Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kraliçeeeee 😍😍 Söyle bize Riri ne giyelim bu yazz 0 0 Yorumla
06romeo Takip Et Master Yaş: 60 , eic 98% +1 yıl Hayır ama moda öncülerinden bence. Dikkat çektiği için öncü. 😎 0 0 Yorumla
EkonometristKız Takip Et Master Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Bikini giymiyorum ama 1. resim efsaneee durmuş. Bayıldım bikiniye 0 0 Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl şu rihannayı da oldum olası begenmedım eminim o da ben begenmedım dıye üzülmüştür :D 0 0 Yorumla
Xecutioner_X Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Bence hayır ama göğüs altı dövmesi benc eçok güzelmiş ben çok beğendim... 0 0 Yorumla
YağızDemirören Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 88% +1 yıl Yazık zenciler mahvetmis üzüldüm. 0 0 Yorumla
Psychosocial_ Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Yoo Serdar ortaçtan sorulur 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl 😁😁😁 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Romanlara benzemiş çiçekli böcekli şeylerle 0 0 Yorumla
YaNLızZzzzzzzzzzz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Kim neyi kendine yakışıyorsa ondan sorulur 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Ben yaz modasından nefret üstüne nefret ediyorum.
Ayrıca Rihanna dan daha şiddetli nefffreeeeett ediyorum. İğrenç ve tiksindirici bir görünüme sahip.
Kraliçeeeee 😍😍 Söyle bize Riri ne giyelim bu yazz
Hayır ama moda öncülerinden bence. Dikkat çektiği için öncü. 😎
Bikini giymiyorum ama 1. resim efsaneee durmuş. Bayıldım bikiniye
şu rihannayı da oldum olası begenmedım eminim o da ben begenmedım dıye üzülmüştür :D
Bence hayır ama göğüs altı dövmesi benc eçok güzelmiş ben çok beğendim...
Rihanna nın kendisi kraliçe zaten
Miğde bulandırıcı kötülükte
Buyrun?
Evet, benden sorulur.
Yazık zenciler mahvetmis üzüldüm.
bu ne hal ya :d hayır
ah rihanna üzümlü kekims
Sorulmuş wwwalla ne diyem
Rihanna getir götürümü yapar
Benden sorulur 😌😀😂
Yoo Serdar ortaçtan sorulur
😁😁😁