Moda & Stil Tarzını sahillere yansıt: Plaj giyiminde en çok neye dikkat edersin? (Sayfa 16) Dagi Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4243 Tarzını sahillere yansıt: Plaj giyiminde en çok neye dikkat edersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 85 kişi beğendi
Nazlileylaa Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Benim tercihim sade ve şık kombinler kesinlikle 0 0 Yorumla
gevezeliğegeldim Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl En çok ince uçuş uçuş askılı elbiseler giyerim 0 1 Yorumla Jordincevdet +1 yıl Vav sen çok tatlısındirrr Yorumla
bayanarmut13 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl siyah çapraz bikini tercihim 0 1 Yorumla ahmet00110 +1 yıl daha Seksi olursun sbsdbsjhbj Yorumla
Xepplio Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Bikiniye cok dikkat ederim💋💋💋💋💋💋 0 1 Yorumla ahmet00110 +1 yıl tabi pişik falan olursan yandın Yorumla
ozgeaya Takip Et Xper 1 Yaş: 39 +1 yıl hava alan kumaşlar olmlaı mutlaka 0 1 Yorumla oski35 +1 yıl Ne yönden hava alan Yorumla
gizlihatun19 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Tabiki de sandeletler harikalar birde kimonolar 0 0 Yorumla
Minikkurabiyem3 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Renk ve desenlerine tabiki 0 1 Yorumla mühendis128 +1 yıl hangi renk favori Yorumla
ebru0725 Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Tabiki bikinili bikini 👙 0 1 Yorumla oski35 +1 yıl Neden Yorumla
antepfistiklibaklava Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl bikinimin kumaşına çok dikkat ederim. 0 4 Yorumla oski35 +1 yıl Nasıl olmalı Yorumla antepfistiklibaklava +1 yıl @oski35 penye olmalı tabii ki Yorumla oski35 +1 yıl Neden penye Yorumla 1 yorumu gör melankolikkraliçe +1 yıl Dalga geçmiş seninle. O iyice yapışır😂😊 Yorumla
busehacıoğlu Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Bikini tabiki bu da sorumu 0 7 Yorumla oski35 +1 yıl Sence ne renk Yorumla busehacıoğlu +1 yıl Genelde koyu renkler tercihim Yorumla oski35 +1 yıl Siyah kırmızı? Yorumla 4 yorumu gör busehacıoğlu +1 yıl Siyah bordo koyu tonlar işte Yorumla oski35 +1 yıl Bu sene favorin nedir Yorumla busehacıoğlu +1 yıl Haki Yorumla oski35 +1 yıl Aldınmı peki Yorumla
Harly-Quin Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Renk ve uyum yakışan mayo bikini 0 13 Yorumla oski35 +1 yıl Nasıl olmalı mesela Yorumla Harly-Quin +1 yıl Ben kırmızı mavi ve siyah bikini seviyorum beyaz tenli göbek varsa mayo olmalı vücudun güzelliğine bağlı tercih olmalı Yorumla oski35 +1 yıl Peki bikini alırken nelere dikkat edersin Yorumla 10 yorumu gör Harly-Quin +1 yıl Kumaşına esnekliğine vücuda tam oturmasına kaliteli olmasına Yorumla oski35 +1 yıl Nerden alıyorsun genelde Yorumla oski35 +1 yıl Bu sene aldınmı Yorumla Harly-Quin +1 yıl Yok henüz almadım bakıyorum ara ara Yorumla oski35 +1 yıl Nereye gideceksin bu sene tatile Yorumla Harly-Quin +1 yıl Walla aklımda Fethiye alaçatı var Yorumla Harly-Quin +1 yıl Sende mi gelcen Yorumla oski35 +1 yıl Geçen sene ölüdenizdeydim Yorumla Harly-Quin +1 yıl Ne güzel Yorumla oski35 +1 yıl Tkp atarmısn bir mahsuru yoksa Yorumla
mirasupilamii Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Rahatlığı fiziğime uygun olması ve renk uyumu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
542Cevap
Nasil rahat edersem öyle...
Benim tercihim sade ve şık kombinler kesinlikle
En çok ince uçuş uçuş askılı elbiseler giyerim
Vav sen çok tatlısındirrr
En dikkat ettiğim şort ve üstündeki desenler vs
Katılıyorum güzel paylaşım
Giydiklermin rengine dikkat ederim.
bence renkler baya onemli
Çekici ve rahat olmasına genellikle
siyah çapraz bikini tercihim
daha Seksi olursun sbsdbsjhbj
Tatile hiç gitmedim yaw dkdkdk
Tabi ki tarzzz renk uyumu da mükemmel olmalı
Bikiniye cok dikkat ederim💋💋💋💋💋💋
tabi pişik falan olursan yandın
bana göre en önemli şey rahatlığı
Gözlüğüm ve bikinime renk uyumuma takılarıma
Zaten bi şort bi terlik detaya gerek yok😀
Açık renk bikini ve şapka olmazsa olmaz
hava alan kumaşlar olmlaı mutlaka
Ne yönden hava alan
kaliteli şeyler almayı tercih ederim
Bikini altının yüksek bel olmasına 😂
Açık renkli olmasına dikkat ederim
tatil mi yapabileeeğiz ki tarzımızı gösterelim
Güneş izlerini minimuma indirmesine
ıkısı bır arada sık ve rahat
Plaj terliğim ve bikiniye
Kiloma ve vücuduma üstüme oturacak şortlara
Plaj mı? O nasıl birşey yeniyor mu?
Rahat olsun yeter gerisi önemli degil
Takıl kafana göre dalgasına bak
Renkli güzel şortlar gyerim ☺️
Sıcaklık etkili oluyor bence
KalçA dekoltejdmdldksskwi
Sandeletler ve mayolara çok dikkat ederim
Tabiki de sandeletler harikalar birde kimonolar
Terliklerime ve sortuma onem veririm☺️
Güneş kremi tabi ki en önemlisi
Renk ve desenlerine tabiki
hangi renk favori
Rahat astarlı bir şort ve güneş kremi yeterli
Evde daha guzel bence ben olsam evde giyerim
Özledim denize girmeyi başardı
Hijyene çok dikkat ederim
Gözlük Moruq ve mayo olmassa olmaz
Tabiki bikinili bikini 👙
Neden
Hiç pijama giymemeye çalıştırım :)
bikinimin kumaşına çok dikkat ederim.
Nasıl olmalı
@oski35 penye olmalı tabii ki
Neden penye
Dalga geçmiş seninle. O iyice yapışır😂😊
Özgüven giyinin gerisi teferruattır
Bikini tabiki bu da sorumu
Sence ne renk
Genelde koyu renkler tercihim
Siyah kırmızı?
Siyah bordo koyu tonlar işte
Bu sene favorin nedir
Haki
Aldınmı peki
Serin ve doğallığa dikkat ederim
Çekici görünmeye dikkat eserim
Şort ve tişört tercih ederim
Şort ve tişört giyer keyfime bakarım
Severim severim hemde cok
Güneş kremi olmadan olmaz
Renk ve uyum yakışan mayo bikini
Nasıl olmalı mesela
Ben kırmızı mavi ve siyah bikini seviyorum beyaz tenli göbek varsa mayo olmalı vücudun güzelliğine bağlı tercih olmalı
Peki bikini alırken nelere dikkat edersin
Kumaşına esnekliğine vücuda tam oturmasına kaliteli olmasına
Nerden alıyorsun genelde
Bu sene aldınmı
Yok henüz almadım bakıyorum ara ara
Nereye gideceksin bu sene tatile
Walla aklımda Fethiye alaçatı var
Sende mi gelcen
Geçen sene ölüdenizdeydim
Ne güzel
Tkp atarmısn bir mahsuru yoksa
Çok güzel paylaşım elinize sağlık
rahatlığına tabii ki. süslü de olabilir.
Hiçbir şeye dikkat etmiyorum ben yeterim😀
Rahatlığı fiziğime uygun olması ve renk uyumu
Şortumu giyer devam ederim:)
Denizi seviyorum yaz geldi👌🏼
Rahatlık ve sade renkler tercihim