Kışın kullandığım güneş kremi yüzümü bu hale getirmişti. Birkaç farklı ürün denedim hepsi alerji yapti. Alerji yapmayan güneş kremi önerir misiniz?

Kışın kullandığım güneş kremi yüzümü bu hale getirmişti. Birkaç farklı ürün denedim hepsi alerji yapti. Alerji yapmayan güneş kremi önerir misiniz?
Öncelikle doktora gidip hangi içerikte ki ürünlere karşı alerjiniz var onu öğrenmeniz lazım. Sabamed markası kalitelidir mesela. Güneş kreminin içeriği önemlidir. Mümkün olduğunca doğal ve cilt dostu bileşenlere sahip olanları tercih edebilirsiniz. Parfüm, paraben, alkol gibi potansiyel alerjen içerikleri içermeyen ürünler tercih edilebilir. Hipoalerjenik olarak etiketlenmiş güneş kremleri, alerji riskini azaltmaya yardımcı olabilir. Bu ürünler, alerji yapma potansiyeli düşük bileşenler içerebilir. Hassas cilde sahipseniz, hassas ciltler için özel olarak formüle edilmiş güneş kremleri tercih edebilirsiniz. Bu ürünler genellikle daha az tahriş edici bileşenler içerir.
Roche la diye bir marka olması lazım o iyi gelebilir ama araştır yine de geçmiş olsun
Teşekkür ediyorum ☺️
La roshe En iyisi diyebilirim
Cevap
5Cevap
Valla kantaron yağı veya hakiki zeytinyağına limon sıkıp sürmek en iyisi.
onu bence doktara git öğren içindeki hangi madde yapıyorsa o madde olmayanını alırsın
neydi kullandığın marka
Biolog
la roche posayı denedin mi
Denemedim ama cok duydum
muhakkak onu bir dene benimde cildim aşırı hassas ki her markayı hemen hemen denedim ben en memnun kaldığım bu gerçekten
Teşekkür ederim
rica ederim
Güneş kremi kullanma
geçmiş olsun asko
Selam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?