Güzellik & Bakım Yaz bakımı rutininiz nasıl? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Aaa neden az cevap Yaz bakımı rutininiz nasıl? Cevapla Bakım Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Nemlendirici sürüyorum ben 1 17 Yorumla Soran +1 yıl Su bazlı kullan u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkür ederim u Barış_LonelyForever +1 yıl Çok az görüş gelmiş Soran +1 yıl Maalesef evet neden acaba ilk defa oldu bende u Barış_LonelyForever +1 yıl Bakım sorusu olduğu içindir Soran +1 yıl Aile va bakım soruları sorarım hep ilk defa yaşandı galiba yaz bakım rutini yerıne bakım guzellık ekleseydım böyle olmazdı diye düşünüyorum bu arda güneş kiremi de kullan sadece nemlendirici olmaz u Barış_LonelyForever +1 yıl Ben hep gizli görüyorum sizi başka 45+ yoksa eğer. teşekkür ederim tavsiye için Soran +1 yıl Net benim 😅 bu arda sizin sorularda cevaplyorum ve takıpçınızım yasım 18 ironi olsun diye 100 yaptım düzeltmiyorum Soran +1 yıl Ve evet hemen hemen her sorumu cevaplarsınız çok teşekkür 🙏 u Barış_LonelyForever +1 yıl Rica ederim ne demek, ben baya büyüksün sanmıştım 😅 Bende teşekkür ederim 🙏 :) Soran +1 yıl 😂 bir soru cevapladıkta teyze abla diyorlar bak orada yaşımı düzeltmek istiyorum yazdımda duzeltmedier maalesef u Barış_LonelyForever +1 yıl Evet maalesef düzeltmiyorlar :D :D bu arada seni gördüm mü yani profilini yoksa hep mi gizliydin Soran +1 yıl Yok soruları hep gizli sorarım ve gizli cevaplarım 😅 Soran +1 yıl Sen 23 yaş durmuyorsun 18 duruyorsun cidden yazmazsan 18 derim yani 23 de yaşli değil ama yani öyle yazdım 😅 u Barış_LonelyForever +1 yıl Yaşım 23 😅 Soran +1 yıl Biliyorum ama öyle durmuyorsun pp sensen eğer u Barış_LonelyForever +1 yıl Evet benim hem genç gösteriyorum hem de 1 yıl önce ki resmim.
zeyyzeey Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Güneş kremi kullanıyorum ek olarak 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kişinda kullan pahalı olsada Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Nemlendirici sürüyorum ben
Su bazlı kullan
Teşekkür ederim
Çok az görüş gelmiş
Maalesef evet neden acaba ilk defa oldu bende
Bakım sorusu olduğu içindir
Aile va bakım soruları sorarım hep ilk defa yaşandı galiba yaz bakım rutini yerıne bakım guzellık ekleseydım böyle olmazdı diye düşünüyorum bu arda güneş kiremi de kullan sadece nemlendirici olmaz
Ben hep gizli görüyorum sizi başka 45+ yoksa eğer. teşekkür ederim tavsiye için
Net benim 😅 bu arda sizin sorularda cevaplyorum ve takıpçınızım yasım 18 ironi olsun diye 100 yaptım düzeltmiyorum
Ve evet hemen hemen her sorumu cevaplarsınız çok teşekkür 🙏
Rica ederim ne demek, ben baya büyüksün sanmıştım 😅 Bende teşekkür ederim 🙏 :)
😂 bir soru cevapladıkta teyze abla diyorlar bak orada yaşımı düzeltmek istiyorum yazdımda duzeltmedier maalesef
Evet maalesef düzeltmiyorlar :D :D bu arada seni gördüm mü yani profilini yoksa hep mi gizliydin
Yok soruları hep gizli sorarım ve gizli cevaplarım 😅
Sen 23 yaş durmuyorsun 18 duruyorsun cidden yazmazsan 18 derim yani 23 de yaşli değil ama yani öyle yazdım 😅
Yaşım 23 😅
Biliyorum ama öyle durmuyorsun pp sensen eğer
Evet benim hem genç gösteriyorum hem de 1 yıl önce ki resmim.
Güneş kremi kullanıyorum ek olarak
Kişinda kullan pahalı olsada
Nuru masajı