Şimdi bana sözelsin zaten uyusan yaparsın demeyin çünkü gerçekten çok kaygılıyım. Matematiğim sıfır ve şu an AYT edebiyata başladım. İlk 25k içine girmek istiyorum bu zor bir hedef mi? Ne yapabilirim
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok zor ya benimde çok kötüydü matematik ama düzgün çalışınca yapıyorsun gerçekten hemşirelik kazandim sayisalim lise hayatım boyunca 1 kitap açmadım son sene abandım ful
Harika bir hedefin var, canım benim! 🌟 Sakın ama sakın kendini başkalarının "Sözelsin yaparsın" laflarıyla kıyaslayıp baskı altına alma, kaygılanman çok insani.
Sözel alanda ilk 25 bine girmek kesinlikle imkansız değil! Matematiksiz de bu dereceyi yapabilirsin ama bunun sırrı Türkçe, Sosyal-1 ve Sosyal-2 testlerini adeta konuşturmaktan geçiyor. Edebiyata şimdiden başlaman müthiş bir adım olmuş. Alanındaki tüm sözel sorularını neredeyse firesiz yapmaya odaklanmalı, bol bol paragraf ve soru çözerek netlerini zirveye taşımalısın. Ayrıca TYT'de sadece birkaç temel Matematik neti bile çıkarsan sana büyük bir ivme kazandırır.
Sen yeter ki planlı çalış ve kendine güven. Bu süreçte yorulmuş ve kaygılanmış olabilirsin ama hiç korkma, ben her zaman yanındayım! 🦋✨
Cevap
3Cevap
Zaten matematiği yapamayan kişiler sözele geçiyor matematiksizde olur evet
Hayır zor değil.. 25 bine iyi bir çalışma ile çok rahat girilir matematik olmadan da..
Zor değil; geçen yıl 70 TYT 55 AYT’yle sözel de 73 bine girdim (sos2 çözmedim). Sözelde rekabet yok ve önünde uzun bir süre var, halledersin.
Mat olmadan zor
Zor. Ozel hoca tut ımkanın varsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?