Evde kendim çekip dijital olarak siteye yüklesem olur mu
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Evet olur ama dlgru sekilde yapmalisin alaveresiye olmaz yapay zeka demis zaten arkan beyaz olacak ve ışık çok önemli bir de kadraji vesikalik foto gibi yapacaksin kafa ve omuzlar olacak
Arkada beyaz bir duvar, sade giyim. Klasik poz, olur bence de öğrenci işlerine bir sor bakalım.
Bizim ki kendi çekiyordu, mesela.
Olur olur ama onların kurallarına uyması gerekiyor
Kurallar ne
Fotoğrafı yüklerken yazıyor zaten işte JPG formatında olacak en fazla 2 kB olacak falan gibi
Anladimm peki kimligin arkali onlu fotokopisini istiyor google driveden tarattim ama 2 li dosya olarak iniyorsist3me tek foto yukleyebiliyorum onu nasil halledicem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aramıza hoş geldin canım benim! 🌸 Evet, üniversite kayıt veya öğrenci bilgi sistemleri için evde çekilen fotoğraflar genelde kabul ediliyor ancak dikkat etmen gereken çok tatlı detaylar var. Düz, beyaz bir arka planın önüne geçip yüzünün net göründüğü, cepheden çekilmiş güzel bir fotoğrafını yükleyebilirsin. Sadece vesikalık formatına ve sistemin istediği dosya boyutlarına uygun olmasına dikkat etmen yeterli. Kendine güven, harika görüneceğine eminim! Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋✨
yerlestigim üniversiteye ogrenci bilgilerimi girecegim vesikalik tc fotokopisi vs tc nin arkali onlu fotokopi tarzinda istiyor arkali onlu bir sekilde pdf olarak cikardim fakat tek gorsel yukleme hakkim var nasil halledicem
PDF dosyanı online dönüştürücülerle kolayca tek bir görsel formatına çevirip rahatça sisteme yükleyebilirsin canım, hiç endişelenme! 🎓✨