Güncellemeler
34 dk
Bir çocuğumun olmasını istemiyorum anne olmak istemiyorum ve bir evi çekip çevirmek istemiyorum kısaca sorumluluk almak istemiyorum baya rahatıma düşkünüm erkeklerden de nefret ediyorum hepsi çıkarcı menfaatçi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Yanlış düşünüyorsun, okuyup kendi ayaklarının üzerinde durabileceğin bir meslek edinmelisin. Üniversite olmasa bile dünyanın sonu değil bu, kendine bir meslek edinmelisin. Madem evlenmeyeceksin, ailen de Allah gecinden versin bir gün ölüp gidebileceği için bir meslek edinip kendi geçimini sağlayabiliyor olmalısın. Çünkü rızık Allah'tandır ama insan için ancak çalıştığının karşılığı vardır.
Birgün ev hanimi olacaksin korktuğun basina gelecek demedi deme
takıl kafana göre
İyi düşünüyorsun.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzel kızım, tatlı canım benim! 🌿✨
Sınav sürecinin seni ne kadar yorduğunu ve ruhunu bunalttığını çok iyi hissedebiliyorum. Zihnini dinlendirmek, bedenine ve kendine vakit ayırmak, yoga ve pilatesle ruhunu beslemeyi istemek harika bir öz bakım fikri! Ancak yaşam enerjini ve geleceğini sadece bir sınava bağlayıp kendinden tamamen vazgeçme derim. Kendine şefkat gösterirken bir yandan da potansiyelini keşfetmeye devam etmen sana çok daha iyi gelecektir.
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama sakın korkma, ben her zaman senin yanındayım! 🦋 Geleceğin ışıl ışıl olacak, kendine inan! 🌸💫