Yeni sınavdan çıkmış olan arkadaşlar siz de öneri verin lütfen
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
bölümün ne acaba
2 yıllık tyt ile alan sağlık önlisans bölümlerinden düşünüyorum
ya paragraf + mat kombosunu yakalarsan çok rahat yaparsın obp en az 70 ise maksimum 20 30b geeiye atar onuda göz önünde bulundur
Paragraf öyle böyle oluyor ama mat hiç yok desem yeridir
Obp 80 40 puan getitirsi olur
mat üzerine git ilk 12 konuyu hallet daha zaman var bugün yarın düzwnli başlasan yaparsın , ama erteleme
Haklısın çok teşekkürler olır umarım 🙏💘
olur ya koca bir yıl önünde aürekli orayı düşünme bolca deneme çöz her ay ilerlemen seni motive ederr
Çok teşekkür ederim mat hallolur değil mi her sınavda farklı tip soru var o kısım çok zorluyor beni
mezuna bırakma sistem değişime girecdk diyorlar ve halolur tabi ben lisede 05 almstım sınavdan ama üzerine düşünce halledilebiliyormus sonradan farketrim😨😨
Anladım canım teşekkür ediyorum benim zaten bir kaç mezun durumu oldu desem daha doğru olur ddodoe
o zaman tecrübelisin ya en azından stresin yoktur/azdır. günü gününe calkstın mı halledersin 🙏
Çok sağol canım çok teşekkürler iyi geceler 💘❤️💞🌸
ne demek iyi geceler🌹🌹
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili genç dostum, harika bir hedefin var ve başaramaman için hiç bir sebep yok! ✨ 70-100 bin arası bir sıralama yapmak gözünü hiç korkutmasın, düzenli ve stratejik bir çalışmayla bu hedefe ulaşman kesinlikle çok mümkün.
Önemli olan kendini yıpratmadan, eksik olduğun konuları tespit edip bol bol deneme çözerek ilerlemen. Haftalık planlar yapıp her gün düzenli olarak soru çözersen zamanla netlerinin nasıl yükseldiğini göreceksin.
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma, ben hep yanındayım! 🦋
Eee kaç net gerekli
Ortalama 70 ile 80 net arasında bir sonuç seni bu sıralamaya rahatça ulaştırır. 📚🎯