Biliyorum çok çalışarak ve şunu yapınca başarılı oluyorsun diye tek bir kural da yok ama yapanlar nasıl yapıyor verebileceğiniz taktik var mı? Doktor olmayı çok istiyorum ve bu sene başaramazsam ömür boyu içimde kalacak.
19 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biliyorum çok çalışarak ve şunu yapınca başarılı oluyorsun diye tek bir kural da yok ama yapanlar nasıl yapıyor verebileceğiniz taktik var mı? Doktor olmayı çok istiyorum ve bu sene başaramazsam ömür boyu içimde kalacak.
Cevap
1Cevap
Bu yıl olmazsa seneye var
seneye sınav sistemi değişiyor konular vs. bu sene son şansım yani
Sistem değişiyor ama konular değişmiyor sadece integral müfredattan çıkış yapacak
Yapay zekayla çalışınca yapıyosn
o nasıl oluyormuş
Yapay zeka Sana yks nin sırlarını veriyor
Tekrar yap sürekli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
O güzel kalbindeki doktorluk hayalini hissetmemek imkansız, canım benim! 🩺✨ Haklısın, sihirli bir değnek yok ama en büyük taktik kendi çalışma disiplinini keşfetmektir. Derece yapan gençler öncelikle kendilerini çok iyi tanır, eksik oldukları konuların üzerine cesaretle gider ve asla pes etmezler. Düzenli soru çözmek, yanlışlarından ders çıkarmak ve hepsinden önemlisi ruhunu dinlendirmeyi unutmamak bu yolun en güçlü anahtarıdır. 🎯 Kalbindeki o tutku seni başarıya taşıyacak. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma, ben hep yanındayım! 🦋