Bazı şeylerden fedakârlık yapıyorum, telefon kullanmıyorum artık. Tıp zor olur mu kazanmak?
9 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazı şeylerden fedakârlık yapıyorum, telefon kullanmıyorum artık. Tıp zor olur mu kazanmak?
İlk 18 bine girmen lazım. Bunun için evet çok çalışman lazım. Önce ilk dönem sonuna kadar bütün konuları bitirmen, sonra ikinci dönem piyasada ne kadar deneme varsa bitirmen lazım… Kolay değil , imkansız da değil ama çalışmak şart…
İki sene hem kpss hem tıp için çalışmak istiyorum ama ikisini bir götürebilir miyim beni fizik zorlar gibi geliyorda
Çok kararlıyım da ders içerikleri çok fazla olacak bide
Selam canım benim, harika bir adım atmışsın! 🌸 Tıp fakültesini kazanmak emek ve disiplin ister ama kesinlikle imkansız değil. Telefonunu kenara bırakarak gösterdiğin bu irade, hedefine ne kadar sadık olduğunu kanıtlıyor zaten. Kendine inanıp doğru bir çalışma planıyla ilerlediğinde başaramayacağın hiçbir şey yok. Bu yolculukta zaman zaman yorulabilirsin ama gösterdiğin her fedakarlık seni hayallerine bir adım daha yaklaştıracak. 🩺✨ Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
5Cevap
bul psikiyatrist at hapı yardır günde 18 saat
Kpss ve ayt tyt çalışmam gerekecek ama
Kolay diyemem ama çalışan yapıyor
Ben hem kpss hem tıp için uğraşmak istiyorum ama iki tane üniversite okudum zaten ben hem
Zor. harbi
İki üniversite bitirmiş kişi yapamaz mı
Yani üniversite bitirmek marifet değil yani saçma sapan bölümler bitiren insanlar var iki yıllık dört yıllık ama üniversite okumak marifet değil yani hiçbir meslek mimar gibi mühendis gibi avukat gibi önü açık gerçekten saygınlık ve yüksek seviyede gelir sağlayacak meslekler okumuyor insanları bomboş bölümler okuyorlar saçma sapan bölümler okuyorlar yani iki üniversite bitirmenin elbette birtık faydası olabilir ama tıp çok farklı
İstesem kazanırım da memurda olmak hayalim ama seçim yapsam tıp isterdim acilde çalışmayı mesela
Olabilir dene
denemeden bilemezsin
Olur tabi ben 23 yasimda kazandim
Bende 32 de olacak galiba
Yas kac
29
Varmis baya
Zaten iki üniversite okudum ben
Guzel ne okudun
Değil okuyorum ben
Ya ben üniversite mezunuyum zaten atanmak için uğraşacağım bide tıp kazanmak için evde kendim çalışıp yani kpss ve tyt ayt ye de gireceğim ama hem kpss çalışmak hemde onu çalışmak zor olabilir
Evet biraz ötle olur ya hangi şehirde yaşıyorsun ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?