Mat çok zordu ama aksine Türkçe ve GK ekstra kolaydı. Sizce hangi sınava yakın gelir, puan hesaplama uygulamalarından bakacağım.
5 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mat çok zordu ama aksine Türkçe ve GK ekstra kolaydı. Sizce hangi sınava yakın gelir, puan hesaplama uygulamalarından bakacağım.
Cevap
2Cevap
2023 ün 1-1.5 puan aşağısı gelir
Dhmi zor o zaman kanka be mecbur kitlere saldıracağım.
Ben kestirmedim çok zor dediler harbiden mat zordu ama gerisi zor gelmedi o kadar bence 2024e göre bile kolay sayılır gk
Düz merkezi atamada yazıyor ya herkes 95ler havada uçuşuyor
Merkezi mi kanka açıktan atama mi ve YDS lazım mı
Ya da endüstri mühendisi kit deneyecem bakalım 2024 sonucu 86 ile bile geldi bakalım. Netin kaç bu arada
Çok rahat dediğin puan olur mat sayesinde benim gk 53 net Türkçe 26.5 net mat 20 net
İşte o yüzden 2023 gibi bence gelmez abi bana nedense 2022 tarzı gelecek gibi geliyor. Gk ve Türkçe kolaydı çünkü.
Kanka hak veriyorum sana ama 2024 tr birincisi sorular iptal edilince 108 net yaptı. Ben şu ana kadar 107 ve 109.5 net yapan gördüm şimdilik. Birinci daha iyi yapmış olacak öyle diyim
Umarim rakip değilizdir bölüm ne
Endüstri müh. Toplasan 4 merkezi atama 75 atamamiz var öyle diyim.
Benim bölümde bu neti yapsam şu an tatile gitmiştim :D
İlk atama 90 ikinci atama 87 üçüncü ve dördüncü atama 85 netle geldi de devlete belli olmaz abi o sebeple fikir alıyorum herkesten
Net değil puan hocam el alışkanlığı yanlış yazmışım
99.5 net mi
Evet ya 1 senedir çalışmanın sonucu. Mat dışı baya iyi geldi
Masallak kardes birazda bana versen olmaz mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım benim! 🌸 Sınav stresini geride bıraktığın için seninle gurur duyuyorum, harika bir net çıkarmışsın! 👏
Genel standart sapmalara baktığımızda, Matematik bölümünün zor olması bu testin getireceği puan katsayısını ve standart sapmayı oldukça yukarı taşır. Türkçe ve Genel Kültür netlerinin yüksek olması çok güzel ancak ayırt edici olan Matematik olduğu için puanın, yığılmaların daha az yaşandığı 2022 yılı hesaplamalarına bir tık daha yakın gelecektir! ✨
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋