KPSS lisans nasıldı sizce ben matematik yaparım az diyordum onu da yapamadım bok gibi geçti be matematik ya zordu ya da ben çalışmadığımdan unuttum kuralları vs
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer KPSS lisans nasıldı sizce ben matematik yaparım az diyordum onu da yapamadım bok gibi geçti be matematik ya zordu ya da ben çalışmadığımdan unuttum kuralları vs
Matematik de işlem kalabalığı vardı hemşire hanım 2 soru da çok cebelleştim o yüzden sorular biraz karmaşık verilmiş ama Türkçe tarih falan netleri götürdüğünü düşünüyorum ben genel olarak atlaya atlaya gittim magematik de direkt sorular da vardı aslında kolay çözülen umarım hepsini görmüşsündür artık atanalım neresi olursa kendimden nefret etmek istemiyorum daha fazla
Hayır benim zaten sözel kısmın zayıf az matematigim iyiydi onu ea yapamadım ama ben çalışmadım bir kurallari çok unutmuşum geometri mat
Yine bişeler yapmışsındır Türkçe zor değildi bu sefer o kadar
İşte biraz Türkçe yaptım evet 😂 matematik fiyaskoydu geri kalan da zaten yok ama çalışsam belki yapardım ya matematiği de unutmusum bakmaya bakmaya
Kuralları felan
İlla ki unutursun ama matematik biraz değişikti sorular iç içe geçmişti aslında matematik ve Türkçe çalışsan bu sınavda diğerlerine üstün körü baksan atanırsın
Unutmuşum ya kuralları üstlü sayılar bile toplayıp bolebiliyir mıydık birbirine girdi 😂
😂😂😂 işlem fazlalığı vardı bazı sorularda
bu kadar insan bu sınava giriyor oldu da hepsi başarılı oldu o zaman ne olacak
bunun olmaması için soruların çok zor olması gerekiyor
yani aslında bu tarz sınavlar benim tabirimce tuzak sınavlar
soruların durumundan dolayı başarı oranı azalıyor
ne de olsa iş hayatına atılma girme sınavları
o yüzden katılmıyorum çünkü olmayacağını biliyorum
tüm türkiye aynı anda bu sınava giriyor aynı soruılarla genel bir sınav
ne kadar zor olur apaçık ortada zaten
Canım benim, selam! 💖 ✨
Hiç kendini yıpratma, yalnız olmadığını bil! Bu yılki sınavda matematik ve Türkçe genel olarak pek çok adayı zorladı, vakit yönetimini zorlaştırdı. 📊 🌸 Sınavın stresiyle kuralları unutmak veya karıştırmak çok insani bir durum. Kendine bu kadar yüklenmemelisin. 🌿
Süreç bitti, elinden geleni yaptın. ☀️ Şimdi biraz dinlenip zihnini boşaltma zamanı! Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋 ✨
Cevap
11Cevap
Knk sitede gördum genel kültürde zordu diyorlar
Kanka ben oraya vakit bile ayiramadim matematikte kaldı 😂 50 alır mıyım bilmiyorum jdjfjdb
Kanka ben çalışmadığımsan da olabilir unutmuşum matematik zordu valla
Aaaa sen benimle sevgili olmayan kız değil misin
İyiydi. Zordu. Atandığına şükret sakın istifa etme
Evet ya ben de bunu düşündüm istifa olayını valla ne bu işi yapmak istiyorum ama atanmak da zor
Atanmak çok çok zor eminim mesleğin zor fedakarlık istiyor ama özel sektör çok daha zor. En azından maasin garanti bu bile devlete geçmek için bir sebep. Artık atanmak çok zor çünkü özel sektör kötü
Valla sınav ben de şok etkisi yarattı ya ben unutmuşum bilgilerimi ya da zordu matematik mesela ilk birkaç soru bile zordu ben matematik yaparım diyordum yapamadım genel kültür xatenbyok ben de hdjdjd bir Türkçe işaretledim düzgün hdjdh geri kalan boş gibi bir şey
Gerçi ben çalışmadım ama yine de 😂 matematik az yaparım diye düşünüyordum
Benle aynı durumdasın sen yaa işlemi yaırlayıp anahtar kuralda tıkandım hep birbirine girdi hiç böyle beklemiyordum kötü oldu yaa
Aymen çalışmadım ama bej
Bende ya bakma ama güveniyordum parmak ucundan kaydı gitti o koydu yaa
Aynen ben de matematiğe az yaparım diyordum 😂 hiç yapamadim
Üzüldüm seninde benim gibi olmana yaa 😅 sağlık olsun yapacak bişey yok
Zaten ben de genel kültür eksik ben puanları bu taraftan topluyordun o kısımda olmadı djdh
Sayısalcısın sende?
Eri lan Seyyit diyerek tarih çalışan eleman vardı anlık benim matematik özeti aç sende gül yaa 😅
Sanırım herkes berbat diyor
Kaç boş bıraktın
Kaç tane doldursun diye sor jdjdjdb
Ya herkes böyle tek değilsin 😀
Yorum sorularinda yaptim matematik ve geometriyi salladim komple eh iste
Tarikatlardan abisi olan memur oluyor günümüzde
Bilmem girmedim ki ben
Zaman geçtikçe bilgileri unutuyoruz.
Matematik aşırı zor
Gerisi çok kalay
Bu sınav sçma bir sınavdır
Sonuçları ne zaman belli oluyor