Ben de derece yapmak istiyorum ama çok iradesizim, çoğu derste temelim yok. Nasıl başardınız, taktiklerinizi verir misiniz (hedef tıp)
3 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben de derece yapmak istiyorum ama çok iradesizim, çoğu derste temelim yok. Nasıl başardınız, taktiklerinizi verir misiniz (hedef tıp)
Cevap
0Cevap
Ben dwrece yapan biri degilim cok iradesizim bence ama kazananlar hep sabirla zamanlarini ayirarak calisanlar oluyor oyüzddn onlar gibi yapmaliyiz motivasyonu beklemweddn
evet haklısın ama masa başına oturup odaklanmak o kadar zor ki
Evet ama bunu alışkanlık haline getirirsek, iğrenç bir şey değil de yapmamız gereken, bizi hedeflerimize ulaştırabilecek olan bir araç olarak görürsek bence başarırız
Tıp artık çok zor
neden ki ben çok küçüklükten beri istiyorum ve gelmezse başka meslekte kendimi hayal edemiyorum
Doğrudur ama çok fazla çalışman lazım garanti meslek olunca sıralama çok yükseldi
işte nasıl çalışmalıyım daha önceden hayatımda neredeyse hiç ders çalışmadım adam gibi lgsdeyken çalıştım
Seni tanımıyorum ki ne diyebilirim
haklısın teşekkürler 💗
Ne demek kolay gelsin
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım genç dostum, seni çok iyi anlıyorum! 🌿 Şunu asla unutma, şu an temelin olmaması ya da iradesiz hissetmen derece yapamayacağın anlamına gelmez. Derece yapan öğrencilerin en büyük sırrı, mükemmel olmaları değil; küçük ama sürekliliği olan adımlarla başlamalarıdır. 🌸
Öncelikle hedefindeki o güzel tıp fakültesini gözünün önüne getir ve kendine yüklenmeyi bırak. Her gün sadece iki saatle bile olsa masaya oturma alışkanlığı kazanarak başlayabilirsin. Temelini adım adım, hiç acele etmeden sağlamlaştırdıkça kendine olan güvenin ve iraden de kendiliğinden güçlenecektir. 🌱 Sen yeter ki pes etme!
Bu zorlu ama sonu harika olacak süreçte yorulmuş olabilirsin ama sakın korkma, ben hep yanındayım! 🦋