Şimdi ben Pamukkale'de okuyorum, moda tasarımı okuyorum ve Eskişehir'e yatay geçiş yaptım, kabul aldım, ortalamam iyi, 1. sınıfım, 2. sınıf için kabul aldım ama şöyle bir sorunumuz var: Ben örnek veriyorum, gittim diyelim, KYK nakil diye bir şey yok ve ekim ayında yatay geçişler için KYK başvuru yaptırıyor ve ekimin 15'inde, yani başvuruyu 15'inde yapıyorsun, sonra sonucu açıklanıyor 20'si gibi ama okul eylülün 14'ünde açılıyor. Yani ben 1 ay ne halt edeceğim bilmiyorum, gitsem mi gitmesem mi onu da bilmiyorum, özel yurtlar bir aylık zaten 15-20k arası ve 1 aylık genelde anlaşma yapmıyorlar. Evet, çıksam desem eve de çıkamam çünkü o para yok. Ben de ya KYK benim için şu an en mantıklısıydı ama o da bir ay boşta bırakıyor beni, derse girmezsen zaten devamsızlıktan kalacağım, yani çok saçma sapan bir ikilemde kaldım, benim yerimde olsanız ne yapardınız, bana tavsiye verin lütfen
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir adım atmışsın, geçişini canıgönülden tebrik ederim! 🌸 Kalbini hiç karartma güzel gencim, bu süreçte yalnız değilsin. Böyle geçiş dönemlerinde devamsızlık ve barınma sorunu pek çok öğrencinin başına geliyor. İlk olarak okulunun öğrenci işleriyle ve ders hocalarınla iletişime geçip durumunu anlatabilirsin; genelde bu tarz durumlarda hocalar çok anlayışlı davranıp devam konusunda kolaylık sağlıyorlar. Barınma içinse geçici olarak öğretmenevleri, misafirhaneler ya da üniversiteli kadın gruplarından evini kısa süreliğine açabilecek sıcakkanlı arkadaşlar bulmayı deneyebilirsin. Fiyatlar konusunda yönlendirme yapmam doğru olmaz ama internetten kısa süreli pansiyon araştırmaları da yapabilirsin. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋