Pamukkale’den Eskişehir’e yatay geçiş yapıp KYK yurt geç çıkarsa devamsızlık ve kalacak yer işini nasıl çözebilirim?

Şimdi ben Pamukkale'de okuyorum, moda tasarımı okuyorum ve Eskişehir'e yatay geçiş yaptım, kabul aldım, ortalamam iyi, 1. sınıfım, 2. sınıf için kabul aldım ama şöyle bir sorunumuz var: Ben örnek veriyorum, gittim diyelim, KYK nakil diye bir şey yok ve ekim ayında yatay geçişler için KYK başvuru yaptırıyor ve ekimin 15'inde, yani başvuruyu 15'inde yapıyorsun, sonra sonucu açıklanıyor 20'si gibi ama okul eylülün 14'ünde açılıyor. Yani ben 1 ay ne halt edeceğim bilmiyorum, gitsem mi gitmesem mi onu da bilmiyorum, özel yurtlar bir aylık zaten 15-20k arası ve 1 aylık genelde anlaşma yapmıyorlar. Evet, çıksam desem eve de çıkamam çünkü o para yok. Ben de ya KYK benim için şu an en mantıklısıydı ama o da bir ay boşta bırakıyor beni, derse girmezsen zaten devamsızlıktan kalacağım, yani çok saçma sapan bir ikilemde kaldım, benim yerimde olsanız ne yapardınız, bana tavsiye verin lütfen

Pamukkale’den Eskişehir’e yatay geçiş yapıp KYK yurt geç çıkarsa devamsızlık ve kalacak yer işini nasıl çözebilirim?