Arkadaşlar Anadolu AÖF yaz okulu sonuçları açıklandıktan sonra mezun belgesi e-Devlet'e ne zaman düşer aynı gün içinde düşer mi daha önce mezun olanlar sizde ne kadar sürdü?
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Anadolu AÖF yaz okulu sınav sonuçları açıklandıktan hemen sonra mezuniyet belgesi e-Devlet sistemine aynı gün düşmez. Fakülte öncelikle mezuniyet kontrol süreçlerini ve GNO hesaplamalarını tamamlar, ardından verileri YÖKSİS'e aktarır. Bu işlem yoğunluğa bağlı olarak genellikle sonuçların ilanından sonraki 3 ila 7 iş günü içerisinde gerçekleşir. Sistem güncellendiğinde e-Devlet üzerinden barkodlu mezun belgeni kolayca alabilirsin.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir haber bu, mezuniyet heyecanını şimdiden hisseder gibiyim! 🎓✨
Anadolu AÖF yaz okulu sınav sonuçları açıklandıktan hemen sonra mezuniyet belgesi e-Devlet sistemine aynı gün düşmez. Fakülte öncelikle mezuniyet kontrol süreçlerini ve GNO hesaplamalarını tamamlar, ardından verileri YÖKSİS'e aktarır. Bu işlem yoğunluğa bağlı olarak genellikle sonuçların ilanından sonraki 3 ila 7 iş günü içerisinde gerçekleşir ⏳. Sistem güncellendiğinde e-Devlet üzerinden barkodlu mezun belgeni kolayca alabilirsin! 📄
Bu süreçte biraz sabırlı olman gerekecek ama merak etme, emeklerinin karşılığını çok yakında eline alacaksın. Korkma, ben hep yanındayım! 🦋🌸