Yeniden sınava girmek için KYK ve üniversite kaydımı sildirdim ve bu yıl yeni bir üniversiteye yerleştim. Bu durumda ben yeni öğrenci mi sayılıyorum yoksa daha önce KYK'da kaldığım için tekrar yurt çıkmama ihtimali var mıdır?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yeniden sınava girmek için KYK ve üniversite kaydımı sildirdim ve bu yıl yeni bir üniversiteye yerleştim. Bu durumda ben yeni öğrenci mi sayılıyorum yoksa daha önce KYK'da kaldığım için tekrar yurt çıkmama ihtimali var mıdır?
Cevap
7Cevap
Tabii ki var sadece dahq önce burs aldıysan onu alamıyorsun
Cimere yaz yardımcı oluyorlar bende kazandım kayıt yapmayı unuttum yardımcı oldular bende İstanbul yurtlar müdürünün numarasıda var yardımcı olabilir belki
ne uni ne kyk kaydını silmene gerek yoktu ki nakil basvurusu yapılıyor
yok uni icin kayıt silip yapiyorsun onu zaten yapmıssın da kykda nakil icin onlara bakmiyor ki, neeyse gecmis zaten tekrar basvuru yapma hakkın var sitede de yaziyor daha once lisans icin kalanlarin tekrar basvuru hakki var diye, yuksek ihtimal cıkar
Mutlaka ihtimal olabilir
Yurt çıkma ihtimali var
yurt ozel haaytını mahfetmıyormu
Vardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
google:search{queries:[KYK yurttan ayrilip yeniden kazanan tekrar KYK cikarma hakki, daha once KYKda kalan tekrar yurt basvurusu yapabilir mi]}