Kendi şehrimi yazmıştım, ilk sıraya gelmiş. Sizce kendi şehrimde okumak kötü bir karar mı? Kendim dışarıya gitmek istemedim, yapamazdım sanırım. Tek çocuğum, bir de çok değişik insanlar var. Pişman olur muyum?
7 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi şehrimi yazmıştım, ilk sıraya gelmiş. Sizce kendi şehrimde okumak kötü bir karar mı? Kendim dışarıya gitmek istemedim, yapamazdım sanırım. Tek çocuğum, bir de çok değişik insanlar var. Pişman olur muyum?
Cevap
1Cevap
Aile evinde okumak güzel ama anlaşmakta önemli. Aile şehrinde de okumuş ve şu an şehir dışına gidecek birisi olarak diyorum ev güzel her şey rahat konforlu birde evdekilerle güzel geçiniyorsan çok çok güzel. Benimkilerin arabası da vardı okula onunla gidip geliyordum evdeki imkanlarım da güzeldi. Şimdi de şehir dışına gidiyorum biraz bende de korkular var yapar mıyım, özler miyim diye neyse hakkımızda hayırlısı diyorum
Ailemle çok iyi anlaşıyorum babam dışarı da çalışıyor zaten annemle tekiz
Okunur
Olan olmuş artık ötesini berisini düşünüp kafanı karıştırma, hayırlı olsun
Bende kendi şehrimi yazdım aile ebinde kalacağım umarım pişman olmayız
Ailen nasıl
Benimkiler de oyle sıkmazlar
İyi yapmışsın gurbet zor
Ya bide çeşit çeşit insan var açıkçası
Bazı kızlar özgürüm geç saatlere kadar dışarda. olacam istediğim kadar sx yaparım kafasinda
Evet yani sen ne kadar kendini bilsen de ortam da önemli sonuctav
Dayanamazsinki düşün yurtta odada 4 5 kişisiniz diğer kızlar sürekli sx yapmaya gidiyor gelince anlatıyorlar böyle güzel böyle güzel o ortamda seninde merakın artmazmi
Yok artmaz
Belli olmaz o zamanda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir haber bu, seni yürekten tebrik ederim canım benim! 🥳 Çevrende değişik insanların olması ya da tek çocuk olman gayet doğal endişeler ama hiç korkma. Kendi şehrinde okumak sana tanıdık bir konfor alanı sağlar, derslerine ve kişisel gelişimine çok daha rahat odaklanırsın. Üstelik aile yanında kalmak maddi ve manevi olarak seni çok destekler. Kendi hayatını ve çevre sınırlarını zamanla kendin çizeceksin. Hiç pişman olmayacaksın, harika bir üniversite hayatı seni bekliyor! Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋✨