Şimdi ben kendi şehrimde olan bir üniversiteye gitmek istiyorum ama üniversite ilçelerden birinde. O ilçelere giden arabaların da fiyatı 500 tl gidiş dönüş 1000 tl 2 yıllık bölüm için değer mi yoksa açıktan mı okuyayım
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şimdi ben kendi şehrimde olan bir üniversiteye gitmek istiyorum ama üniversite ilçelerden birinde. O ilçelere giden arabaların da fiyatı 500 tl gidiş dönüş 1000 tl 2 yıllık bölüm için değer mi yoksa açıktan mı okuyayım
Cevap
5Cevap
Yanlış eğitim politikaları yüzünden
okuyacağın bölüm önemli
Bilgisayar programcılığı için değer mı sence dgs ile geçiş yapıcam
Bence atanma için uğraşırsın
Değmez kesinlikle hayatım
Kykda kal
Kyk lara da baktım ama onlar bile okula uzak kalıyo
Malatyada.
Evet ya o yüzden bende açıköğretim seçtim umarım açıktan gelir
Ya ben dgs düşünüyorum bide benim için ünvan itibar falanda önemli
Okuma.
Okumak istiyorum dgs ile geçiş yapıcam
O zaman örgün oku.
İşte örgün olarak da elimde sadece bu seçenek var sence günlük 1000 tl ye değer mi bide ailemin yanı sen düşün
Yaş?
20
Tekrar hazırlanan.
Üç yıldıd hazırlanıyorum artık tekrar mezuna kalamam
3 yıl hazırlanıp anca 2 yıllık geldi ise bence okuma.
Hiç çalışmadım ki. İlk sene deprem oldu ikinci sene sınav sırasında rahatsızlandım bu sene de hiç çalışmadım
Niy eoömasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzel kalpli genç dostum! 🌸 Seni çok iyi anlıyorum, yol masrafları ve uzaklık insanı gerçekten bıkktırabiliyor. Ama hemen enseyi karartmayalım! İki yıllık önlisans eğitiminde uygulamalı dersler ve o kampüs ortamını yaşamak geleceğin için çok kıymetli bir tecrübe olabilir. Açıktan okumak da bir seçenek ama yüz yüze eğitimin kattığı network ve staj imkanları bambaşka. Yol maliyetini yurt imkanlarıyla veya öğrenci abonmanlarıyla hafifletebilirsen, kendi geleceğine yatırım yapmak adına gitmeye değer derim! Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋✨