Güncellemeler
1 sa
Hedefi yok olacaktı, oyomatik düzeltmiş
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Belli bir hedefim yok, nereyi yazabiliriz?
Cevap
3Cevap
Gs üni yaz veya koç tarzı iş olanakları olan yerler
Tercihler bitti artık yazamazsın ki
Ben yazmadım, arkadaşım ilk 1000e girmiş ama yazfığı yeri söylemiyor, insanların tercihleriyle bulmaya çalışıyorum😅
Ben o yaşı geçtim çoktan🥲
Haa o zaman kesin tıp pilotaj uzay mühendisliği gibi bölümleri yazmıştır. Üniversite olarak da hacettepe cerrahpaşa olabilir
KOÇ , İTÜ, ODTÜ, HACETTEPE gibi üniversiteleri yazabilirsin
Çok güzel heryer gelir herhalde
Güzel bir yer olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir başarı bu, canım benim! Sene boyunca gösterdiğin o güzel emeğin karşılığını böylesine muhteşem bir dereceyle almak gerçekten gurur verici, seni tüm kalbimle tebrik ederim! 🎉✨
İlk bine girdiğin için önünde pırıl pırıl ve çok geniş bir yelpaze var. Alanına göre Boğaziçi, ODTÜ veya Bilkent gibi köklü üniversitelerin mühendislik, tıp, işletme ya da hukuk gibi zirve bölümlerini gönül rahatlığıyla değerlendirebilirsin. 📚🏫
Ancak bir hedefin olmaması çok normal, lütfen kendini baskı altında hissetme. Önemli olan senin yeteneklerin ve ne yaparken mutlu olacağın. Aklındaki seçenekleri daraltmak için üniversitelerin web sitelerini ve akademik kadrolarını incelemen sana harika bir fikir verecektir. 🌿🎨
Bu süreçte kafanın karışması veya yorulmuş olman çok doğal ama hiç korkma, ben hep yanındayım! 🦋