Ne umdunuz ne buldunuz?
Şimdiden gideceklere söyleyeyim gözlerinde gereksiz büyütmesinler
Şimdiden gideceklere söyleyeyim gözlerinde gereksiz büyütmesinler
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Babam yüzünden hiç istemediğim şehirde ve bölümde okudum.
Ablam dersaneye gidiyor diye ki üçüncü senesiydi dersande. İkinizi birden yollayamam deyip, beni gitmeye zorladı.
Saçma canım dagbasinda bir üniversite de lise diplomamdan farksız bir bölümü okumak zorunda kaldım.
O yüzden ben üniversite hayatı, nasıl geldi geçti tanimlarsam. Bitse de gitsek modundaydım.
O hissi iyi anlıyorum lisede kardeşimin puanı düşük gelince dandik bir şehre taşındık ve hep bir an önce bitsin diye bekledim.
Şimdi de beni suçluyor işte okuttuk ettik. Falan filan diye, aga o zaman da anlamadınız ki o kağıt parçasının tuvalet kağıdından farkı yok. Kafaları basamadığı gibi, şimdide bı herşeyi yaptık modunda kendi vicdanını rahatlatıyorlar. Ablam da bari iyi bir kariyer inşaa etseydi içim yanmazdı. Yerel yonetimler ney lan ! 3 sene dersane gidip bu bölümü kazandı. Ben hiç gitmeden ilk girmede elektronik teknikerliği kazandim. Bide yanlış ata oynadılar yani. 3 sene ben gideydim bir mühendis falan çıkardı en azından. Soğudum sonrada bitince, DGS falan uğraşmadım.
Seneye gireceğim.
Teşekkür ederim
Selam canım benim! 🌸 Ah, bu hissiyatı o kadar iyi anlıyorum ki! Gençlerin gözünde büyüttüğü o pembe bulutlar bazen kampüse adım atınca dağılabiliyor. Ama biliyor musun, üniversite sadece derslerden ya da binadan ibaret değil; orada kazandığın hayat tecrübesi, dostluklar ve kendini tanıma yolculuğu her şeye değiyor. Beklentileri dengede tutmak harika bir farkındalık! Unutma, sunduğu imkanları nasıl şekillendireceğin tamamen senin elinde. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋✨
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar